2777
2789

بعدمزون بزنم خوبه؟میخام دوه ای که من میگم برن واسه همین خودم پولشو میدم میخام حرفه ای بشن خیالم ازمزون راحت باشه شماپیشنهادی ندارین عزیزان؟

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم. آگهی استخدام بزن بیان نمونه دوخت بیارن‌.

با یک دوره کسی خیاط نمی‌شه و خیاط هم بشه همیشه برای شما کار نمی‌کنه که پولشو شما بدی. 

یا برو یه آموزشگاه خوب شاید بهت چند نفرو معرفی کنن هرچند که هنرآموزای خوبشونو خودشون جذب میکنن.

نه عزیزم. آگهی استخدام بزن بیان نمونه دوخت بیارن‌.با یک دوره کسی خیاط نمی‌شه و خیاط هم بشه همیشه برا ...

ممنون به اینا فکرنکرده بودم 

شماخیاطی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم شخصی دوزی کنم کارهای خاص

خیاط‌هایی که آموزشگاه رفتن صفر تا صد یک کار رو انجام می‌دن‌. یعنی الگوسازی، برش و دوخت. 

اینکه چند تا خیاط داشته باشین بستگی به تعداد سفارش‌ها داره و هرچی لازم باشه به مرور استخدام می‌کنین.

به جز بحث دوخت لباس، خوبه که دنبال تزیین‌کار هم باشین(یعنی جواهردوزی، نقاشی روی پارچه یا هر تزئینی که مدل‌هاتون داره). اما تزیین‌کار لازم نیست توی مزون شما باشه. سفارشتونو تحویل می‌گیره توی خونه یا کارگاه خودش انجام می‌ده.

یک نفر آشنا به اندازه‌گیری و پرو لباس که خوش سروزبون باشه و توانایی قانع کردن مشتری رو داشته باشه هم خوبه. اگر خیاطتون توی مزون شما کار می‌کنه شاید خودش انجام بده ولی اگر توی کارگاه خودش می‌دوزه و تحویل شما می‌ده باید یکی برای اندازه‌گیری و پرو داشته باشین.

اگر خودتون خیاط نیستین احتمالا نباید بذارین خیاط و مشتری با هم آشنا بشن 😁 یعنی پروکارتون جدا باشه و خیاط مشتری‌ها رو نشناسه چون بالاخره با هم آشنا بشن تضمینی نیست که همیشه با شما کار کنن.

به جز خیاط اصلی شاید مجبور شین چند تا بردست برای اتوکاری و کارای جزیی هم بگیرین که اینا رو همه رو خیاط اصلی مشخص می‌کنه. 

آگهی‌های استخدام خیاط برای مزون رو توی دیوار ببینین دستتون میاد بقیه چیکار می‌کنن

خیاط‌هایی که آموزشگاه رفتن صفر تا صد یک کار رو انجام می‌دن‌. یعنی الگوسازی، برش و دوخت. اینکه چند تا ...

اوتجا رومتوجه نشدم که فرمودین خیاط اصلی مشتری هارونشناسه ؟چطورمیشه خب خیاط بایدتوتن ببینه نظر بده من خیاطی بلدم ولی فرصت مزون ندارم فقط سرمایه میدم مزون ادارش باکسی دیگه

هزینه ها روهم بفرمایید ازکجا شروع کنم ابتدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوتجا رومتوجه نشدم که فرمودین خیاط اصلی مشتری هارونشناسه ؟چطورمیشه خب خیاط بایدتوتن ببینه نظر بده من ...

به نظرم برین یه آموزشگاه خیاطی و با پرداخت هزینه مشاوره‌ی کامل برای تاسیس مزون بگیرین. چون هم ایده تون رو واضح‌تر می‌گین هم هردو توی یک شهر هستین شرایط رو بهتر می‌شناسه

به نظر من خیاط خودش می‌تونه توی خونه هم لباس بدوزه‌ یه کم ارزونتر بگیره و کارش خوب باشه شاید مشتری شماره‌ی مستقیمشو بگیره و بعد هم به خودش سفارش بده. بعد از یه مدت هم خیاط دیگه با شما کار نمی‌کنه. 

مزون به سبک شما که خود موسس نخواد لباس بدوزه بخش کارگاه که خیاط‌ها توش کار می‌کنن با بخشی که مشتری میاد سفارش می‌ده جداست. مثلا دو طبقه‌ی مجزا یا اتاق‌های مجزا.

یعنی فقط عکس مدل و اندازه‌ها رو می‌دین به خیاط اون می‌دوزه و اگر ایرادی داشت بهش می‌گین رفع کنه. 

هزینه‌ها رو واقعا نمی‌دونم چون من تجهیزاتم رو چند سال پیش خریدم اما اینا حداقل لازمه قیمتشو چک کنین:

چرخ صنعتی، چرخ سردوز، اتوی صنعتی، میز برش، میز اتوی مکش‌دار، دستگاه دکمه منگنه، یک چرخ گلدوزی برای کارهای جزیی (مثل جادکمه و... )

(فکر کنم اینا بالای هفتاد میلیون می‌شه)

وسایل مصرفی و خرده ریزه هم که خیاط بهتون می‌گه مثل انواع نخ و لایه و اتوی سرد و ...

به نظرم برین یه آموزشگاه خیاطی و با پرداخت هزینه مشاوره‌ی کامل برای تاسیس مزون بگیرین. چون هم ایده ت ...

چقدراطلاعاتتون دقیقه خیلی ممنون شهرماکوچیکه فکرنکنم کسی اندازه شمابتونه راهنمایی کنه 

شخصی دوزی لازم نیست طراح داشته باشم یاکسی که استایل کنه؟چیزی که مدنظرمنه کارهای خاص وتکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کسی که پرو انجام می‌ده هم باید کاملا به خیاطی آشنا باشه. اگر لباس ایراد خاصی پیدا کرد خود خیاط بیاد ببینه. ولی به نظر من جدا باشن بهتره. 

از یه آموزشگاه خیاطی مشاوره بگیرین بهتره. من این‌ها رو بر اساس چیزی که دیدم گفتم. ممکنه ایده‌ی شما جور دیگه هم جواب بده

کسی که پرو انجام می‌ده هم باید کاملا به خیاطی آشنا باشه. اگر لباس ایراد خاصی پیدا کرد خود خیاط بیاد ...

خیلی ممنونم لطف کردین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ممنونم لطف کردین

خواهش می‌کنم. 

من کلا گفتم از یک آموزشگاه بپرسین چون اطلاعاتشون دقیقتره. می‌تونین یه آموزشگاه خوب توی یه شهر بزرگ پیدا کنین اتفاقا دقیق راهنماییتون می‌کنه به خصوص که توی یک شهر نیستین که رقیبش باشین. اینجوری شاید هزینه بگیره ولی آزمون و خطای کمتری می‌کنین و برای اشتباهات رایج پول هدر نمی‌دین.

چقدراطلاعاتتون دقیقه خیلی ممنون شهرماکوچیکه فکرنکنم کسی اندازه شمابتونه راهنمایی کنه شخصی دوزی لازم ...

کار خاص که طراح لباس می‌خواد. ولی شخصی‌دوزی اینجوریه که خود مشتری یه مدل از هرجایی که بپسنده میاره براش بدوزین‌. فکر نکنم خیلی به حرف طراح گوش بده. اگر سرمایه‌دارین و توی شهرتون اونقدری پول برای لباس می‌دن که بصرفه، می‌تونین یک طراح لباس استخدام کنین که مشاوره بده یا براشون طراحی کنه ولی شهرهای بزرگ هم فقط بعضی مزون‌های خیلی گرون طراح دارن. 

اگر می‌خواین لباس طراحی کنین، بعدش بدوزین و توی مزونتون بفروشین طراح لباس لازمه‌. به نظرم دردسرش از شخصی‌دوزی کمتر هم هست.