2777
2789
عنوان

بچه و رابطه جنسی

561 بازدید | 36 پست

چطور با وجود بچه میشه مرتب رابطه داشت؟ 

من بچم هشت ماهشه خیلی کم خواب و پر انرژی هست شب ساعت یک و نیم میخوابه بعضی موقع ها دوازده میخوابه، روز هم اکثرا شوهرم خونه نیس صبح ساعت شش میره کار تا شب کار میکنه شب هم خستس زود میخوابه ماهی یکی دو بار بیشتر رابطه نداریم 

چند روز پیش رفتم بیمه ازم پرسیدن گفتم شاید ماهی یک بار باشه، تعجب کردن گفتن لوندی عشوه بلد نیستی گفتم وقت نداریم. فرستادنم پیش مشاور اونم چندتا سوال چرت و پرت پرسید که دردی از من دوا نکرد

گفتن الان طراوت نداری بخاطر اینه که رابطتون کمه، منم گفتم هشت ماهه خواب و خوراکم بهم ریخته چطوری طراوت داشته باشم 

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز

وااااا

بیمه چرا باید ازت بپرسه؟ 

طراوت چه صیغه ایع؟

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه میدونم روز بعدش رفتم با مسئولشون حرف زدن گفتن حتما بهش تذکر میدیم،

زن بود یا مرد طرف؟ 

تو چرا جواب دادی

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

فقط میدونم حق داری بعد از زایمان نه میلی نه توانی نه استراحتی نه خوابی هیچی از آدم نمی‌مونه خیلی سخته وارد یک دنیای سختی آدم میشه تا بچه از آب و گل در بیاد 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مقصر تو نیستی شوهرت هم باید شرایط رو درست کنه

شرایط زندگیمون جوری نیس خونه بمونه، همه چیز گرونه، پوشک بسته ای 450

سرلاک هرقوطی350

شیر خشک 170

دیگه باید از صبح تا شب کار کنه

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز