2777
2789

بچه ها من هرپسری نگاهم میکنه یا میخواد باهام آشنا شه رو پس میزنم چون معتقدم باید اول رسمی با خانواده اش بیاد خواستگاری بعد زیر نظر خانواده ها آشنا شیم.. ولی متأسفانه الان پسرا علاقه دارن اول خودشون با دختره آشنا شن تازه بعدش اگ علاقه مند شدن برن خواستگاریش ، حالا واستون سئوال پیش اومده چرا دوس نمیشم چون متأسفانه قبلا با هرپسری واسه آشنایی بیشتر قرار گذاشتم با عرض معذرت کشش جنسی داشت یا میخواس دستمو بگیره یا بوس میخواس یا نگاهش معذب کننده بود خلاصه کسیو پیدا نکردم ک ازم بوس نخواد منم واسه همین همون قرار اول شماره اشو حذف میکردم و کار ب قرار دوم نمیکشید.. بگذریم ی چیز دیگه ام هست اینه ک متأسفانه همه بهم میگن عشوه دارم ن تنها محیط خونه بلکه محیط بیرون دانشگاه کار هم ناخودآگاه عشوه دارم نمیدونم‌ چیکار کنم ک تو بیرون حذف شه اصن نمیدونم عشوه چیه ولی همه بهم میگن دارم

ممنون میشم نظراتتون بگین میخونم

الان میخوام بدونم چطور میشه یه مرد همکار یا هم کلاسی رو از راه دور عاشق کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع همه اونهایی که دوست پسر دارن بغل و بوس رو باهاش دارن که طرف اومده جلو 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

نظر منو میخواهی دیگه واقعا نمیشه اون معیار های قدیمی رو تو روابط جدید پیاده کرد باید یه جایی از خیلی چیزا نه که کوتاه اومد ولی با شرایط جدید پیش برد من همسرم خودش مشتاق ازدواج بود توی همون آشنایی اولیه اصلا فرصت دوستی خودم خواستم بیشتر بشه همه بشناسیم 

اگه شما هدف قطعیت ازدواجه و صرفا آشنایی 

نه ارتباط گرفتن و تو رابطه رفتن

اینو اول جدی و قطعی مشخص کن اونی که هدفش باهات یکی نباشه ولی الکی بگه بخواد ادامه بده هم خب میبینه به هدفش نمیرسه هدفش تو فرق داره راهتون جدا میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از راه دور که نمیشه گلم یا کمی ازادی بدی طرف مقابلت با هم خاطره بسازید رفاقت کنید یا همون سنتی ازدوا ...

سنتی ازدواج کردن وحشتناکه

قبلا یه ازدواج سنتی داشتم

طرف انگار یکیو گرفته بود برای تامین نیاز های خودش

ن عشقی در کار بود ن محبتی ن درکی

انگار برده گرفته بودتم

یادم بده🥴

سعی کن آروم کاراتو انجام بده

با ناز راه برو

دستتتو با ناز تکون بده 

موقع حرف زدن عجله نکن

و اینکه واقعا خودم متوجه نمیشم چطوریه اینارو هم اینور اونور شنیدم

شَبْز