2777
2789
عنوان

میخوام یه چیزی بفروشم بهتون😬

301 بازدید | 19 پست

سلام 

اقا من بلد نیستم بازاریابی 

رک و راست بهتون میگم من عسل درجه یک دارم اگه میخواید بخرید 

عسلشم واقعا عالیه کیلویی ۸۰۰ 

درخدمتتون هستم خواهرا

دیگه منم یه خانومم مثه خودتون لطفا از کسب و کارم حمایت کنید منم قول میدم عسلی بدم بهتون که همه دوست و اشنا و فامیلاتونم بعدش مشتریم بشن😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت عسل خیلی بالا رفته خواهرولی ساکارزش ۲ درصده بخوری کیف میکنی از کیفیتش

با موم؟

تنها یک چیز میتواند تحقق یک رویا را غیرممکن سازد،ترس ازشکست.اگر هم درمسیر افسانه شخصی ات بمیری بهتر ازمردن همچون میلیون ها انسان که حتی نمیدانند افسانه شخصی وجود دارد...
ما دائم توحیاطمون زنبور عسل لونه میکنه کاربه کارشون هم نداریم

خاطرات بچگی من اینجوریه که اکثر موقع هایی که داشتم با عروسکام بازی میکردم یه زنبور پامو نیش میزد...زنبورا از تو حیاط میومدن داخل اخه زنبورداری داشتیم از قدیم قدیما که من بچه بودم

عزیز ۸۰۰ زیاده من اشنامون عسل خودشونم هست مستقیم از تولید کنندش میکیری حتی توش پر زنبور هست هنوز .می ...

عزیزجانم زنبور توی عسل که ملاک طبیعی بودن نیست ...عسل شکری رو هم میشه پر از زنبور کرد و داد دست مردم به اسم عسل طبیعی...عسلای من همه ازمایش شده هستن و حتی خودتونم میتونید بدید ازمایشگاه و اگه طبیعی نبود پس بدید . با کمال احترام پس میگیرم ازتون