2777
2789
عنوان

امکان داری پسری که سی دوسال ازام بزرگ تر عاشقم بشه ❓🤔🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 5468 بازدید | 201 پست
آره دقیقا من بابام فقط سه سال از این آقا بزرگ تر

چی بگم خواهر

من خودمو یه نفرو دوست دارم فاصله سنیمون یکم بیشتر از ده ساله با این حال مرددم اما برام مهم نیست

دو هفتس یهویی سرد شد دو بار پیام دادم بعد سه روز جواب داد گفت حوصله هیچیو ندارم،الان یه هفتس باهاش حرف نمیزنم دیگه نمیدونم والا چیکار کنم سه بار پسم زد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم خواهرمن خودمو یه نفرو دوست دارم فاصله سنیمون یکم بیشتر از ده ساله با این حال مرددم اما برام م ...

اینم با پا پیش می‌کشه با دست پس میزنه که انشالله هم رابطه تو اوکیه بشه هم من 

همه فک کردن دروغ میگی بجز منکه ب دردت دچارم😑😂با یکم اختلاف سنی کمتر، ۲٠ و ۴۵

بنظرم اگه میتونی مخش رو بزنی بهاش اوکیه بشی انجامش بد چون ارزشش رو دار بنظرم 😁🤦‍♀️

اینم با پا پیش می‌کشه با دست پس میزنه که انشالله هم رابطه تو اوکیه بشه هم من

نگرانشم از یه جهت میگم شاید میخواد ازم فاصله بگیره کات کنه رابطه رو از یه طرفم میگم شاید یه درصد واقعا حالش بد بوده باشه بعد گله کنه ازم نمیدونم پیام حالشو بپرسم یا نه

آره ایران زندگی طبعاً وعضش خوبه ولی من از استایل و اخلاق منشش خوشم میاد وگرنه کلی خواستگار هم سن خود ...

منم عاشق یک پسره شده بودم ۴۰ سالش بود خیلی قیافه خوبی داشت ولی خانواده نذاشتن قضیه جدی بشه 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

ببین معامله خوبیه اون دنبال ی دختر جوون و خوشگل احتمالا و کسی که تا حالا رابطه نداشته احتمالا و تو هم دنبال پول و خونه و ماشین و پارتی هاشی هر وقت یکیتون یک چیزشو از دست داد همو ول میکنید یا اگر بهتر از خودتون رو دید