2777
2789
عنوان

طلا میره بالا یا میاد پایین خونه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه قطعا بالا میره و پایین نمیاد 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چرا میگین خونه راکد 

متری چند مگه باشه که رکود نشه الان محل ما متری ۱۵۰ 

۵ سال پیش متری ۳۰ و خورده ای بود

طلا یه گرم میشه خرید ولی مگه خونه ۱ متر میشه خرید

نمیدونم املاکی ها مافیای خانه دنبال چین!!!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
چرا میگین خونه راکد متری چند مگه باشه که رکود نشه الان محل ما متری ۱۵۰ ۵ سال پیش متری ۳۰ و خورده ای ...

آره سمت ما ک یه خونه ۴ونیم ک یه شهر کوچیکیمممم

دخترباس تودل بروباشه😜                             
چرا میگین خونه راکد متری چند مگه باشه که رکود نشه الان محل ما متری ۱۵۰ ۵ سال پیش متری ۳۰ و خورده ای ...

چون خونه تو این چندسال قیمتش ده برابر نشده اما طلا صد برابر شده از سال ۹۳ از گرمی شد هزار تومن شده گرمی یازده میلیون تا الان چک کن ببین روند صعودی طلا و خونه رو

بخدا ماهم همش تا میایم ۵۰ تومن جور کنیم ۱۰۰ تومن رفته روش .فکه کنم خدا هم دیگه مارو یادش رفته .

دقیقا این بالا و پایینی ها فقط برا ماهاس دلال ها و ... کلی سود میکنن

دخترباس تودل بروباشه😜                             
حالا من می‌خوام ۲۰۰ گرم بفروشم خونه عوض کنم موندم کار عاقلانه ای هست یا نه با توجه به رشدی که طلا دا ...

خونه ازطلا بهتره توش آرامش داری

دخترباس تودل بروباشه😜