2777
2789
عنوان

گناه دهه فاطمیه اهنگ گوش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشم عزیز دلم حتما. ، منم چند ساله انواع اقسام چله ها برداشتم شب وروزولی. یکبار تو اوج گریه ام اسم حض ...

فدای چشات اجی گلم...خوش به سعادتت😭😭😭خوش بحالت😭😭😭شاید تاپیک شما واشنایی باشما یه خبرخوب باشه واسم عزیزم خدای مهربون خیرت بده الهی😞😞

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

واقعا.؟؟واسه ازدواجم ب مشکل خوردم مامانم هیچ جوره راضی ب ازدواجم نمیشه ۳۱سالمم هس یبارم ازدواج کردم ...

عزیزم ابجد کبیر اسم خودت و مادرت حساب کن

وباهم جمع کن ایت الکرسی تا العظیم بگو

اگه میخوای تلگرام بیا برات کلیپش بفرستم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

حداقل امشب و فردا شب و فاطمیه دوم رو (بیست روز دیگست) رعایت کن به احترام حضرت زهرا🥲

مگه میخواد عروسی بگیره 😐 بعدشم حضرت فاطمه س تو 1روز شهید شدن نه چندروز.... اینا کاسبی که بعضیا راه انداختن برا خودشون 😏

فدای چشات اجی گلم...خوش به سعادتت😭😭😭خوش بحالت😭😭😭شاید تاپیک شما واشنایی باشما یه خبرخوب باشه وا ...

فقط من شنیدم نماز ازدواج حضرت زهرا واس ازدواج خوبه.

تو گوگل و تو نی نی سایت هردو باهم سرچ کن

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

چشم عزیز دلم حتما. ، منم چند ساله انواع اقسام چله ها برداشتم شب وروزولی. یکبار تو اوج گریه ام اسم حض ...

عزیزکم چقدر دلت پاکه 

لطفاً برای من هم دعا کن 

انشالله حاجت روا بشی 💚 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
عزیزم ابجد کبیر اسم خودت و مادرت حساب کنوباهم جمع کن ایت الکرسی تا العظیم بگواگه میخوای تلگرام بیا ب ...

چطووووری چطوری..ایدی تلمNina0008000

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

مگه میخواد عروسی بگیره 😐 بعدشم حضرت فاطمه س تو 1روز شهید شدن نه چندروز.... اینا کاسبی که بعضیا راه ...

کاسبی؟بله درسته تو یک روز شهید شدن اما دوتا روایت از تاریخ شهادتشون هست در واقع اون متنی که به دست ما رسیده از خاطرات فضه کنیز حضرت زهراست در اون موقع در نوشته های عربی از نقطه استفاده نمیشد و واژه سبعون(یعنی هفتاد) و تسعون(یعنی نود) بدون نقطه مشخص نیستن

در روایت این کلمه بدون نقطه آمده که این مقدار روز بعد از شهادت پیامبر حضرت زهرا شهید میشن بین این دوتا روایت بیست روز فاصله است که شیعیان این ایام رو به فاطمیه میشناسم حضرت زهرا آنقدر مظلوم بود که بخواهیم بیست روز براشون یادبود بگیریم اما کسی کسی رو مجبور نکرده من هم نگفتم شما این بیست روز رو بشین ماتم بگیر فقط واسشون توضیح دادم که این دو روز رو احترام بگذارند🙄