2777
2789
عنوان

واقعنن تفف به کنکووور

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 51 پست
یه مشت سهمیه ای مولتی میلیاردر ریختن تو دانشگاها اصلا چرا باید کنکور تستی باشه اینو اصلا درک نمی کنم

فک میکنن دارن با این کارر درست حسابی ها رو میفرستن دانشگاه در صورتی که سهمیه باعث شده کلی دکتر اومول تو کشور وجود داره 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفتن؟

مدارس اعلام کردن گفتن بخش نامه اومده 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

کنکور فحش بدی بیای دانشگاه چی میگی صد مرتبه بدتره

باز دانشگاه میدونی تو رشته ای که میخای داری درس میخونی.. کنکور و دیگ جریانش مشخصه

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

کنکور فحش بدی بیای دانشگاه چی میگی صد مرتبه بدتره

نه والا  خیلی خوبه من  ۴ روز هست دارم میرم  دانشگاه بخدا عاالیه 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

بخدا که با پرستیژ تدین و باکلاس ترین کار دنیا درس خوندنه من هم خانه داری کروم هم کار کردم درس خوندن ...

میدونم خودمم دوس دارم ک درس میخونم 

ولییی کی دوست داره کللل روزز مجبور باشه هیچ جا نرههه مثلا ماهی ۳ بار نهایتا رنگ شهرو ببینه اخههه.. 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍