2777
2789
عنوان

هر روز ده بار از پسرم کتک میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 118 پست
باشم این رفتار و باهات داره؟

نه جر و بحث میکنیم ولی کتک نه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تخلیه نمیشه و تنهاس

اره تو خونه تنهاس 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

متاسفانه هر چقدر بزرگ بشه بدتر میشه چون دقیقا رفتار باباش رو با شما تکرار میکنه خودتون هم اشاره کردید همسرتون عصبی هست ببریدش روان شناس من خودم پسرخالم همینطوری بود همین الان که ۲۰ سالسه بازم خالم رو میزنه اذیت میکنه

آخی والا، چقد بد

یه لحظه فکرش کردم عصبی شدم

میگم وقتی دستش میخواد بیاره بالا واسه زدن بگیر و یه چیزی بده دستش یا لی لی لی لی حوضک انجام بده براش، وقتی دستش گرفتی و بگو اگه عصبی نشی بهت جایزه میدم ولی هربار که منو میزنی از جایزه هات کم میکنم

رفتار همسرتون با شما چطوره؟ 

بیشتر این مشکلات برمیگرده به احترامی که مرد به خانومش تو خونه میزاره 

و البته پرخاشگری بچه میتونه برا جلب توجه باشه که از راه های دیگ نتونسته به دست بیاره

دختر منم عصبی بشه من میزنه با پدرش اینجوری نیست .از اول بهشون سخت نگرفتیم بهشون خندیدیم حالا حساب نم ...

خیلی اینکارو انجام دادم حتی نشستم باهاش حرف زدم گفتم مامان ناراحت میکنی پیر میکنی خدا دست آفریده واسه ناز کردن ولی گوش نمیده

عزیزم به هیچ عنوان نباید اجازه بدی روت دست بلند کنه 

وقتی خواست اینکارو انجام بده دستاش محکم بگیر و بهش بگو کارت خیلی زشته ومن ناراحت میشم و تا چند دقیقه و به مرور بیشتر تا  یکساعت باهاش حرف نزن بهش بگو به خاطر رفتارت ازت ناراحتم 

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚