2777
2789
مرسی عزیزم همین امشب بلاکش میکنم انگل رو...خودمم ازش خوشم نمیاد

میدونی خودم تو همچین موقعیتی گیر کردم ویه قدم تا بدبختی کامل فاصله داشتم که خدا دستمو گرفت میفهمم موقعیت الانتو  

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
میدونی خودم تو همچین موقعیتی گیر کردم ویه قدم تا بدبختی کامل فاصله داشتم که خدا دستمو گرفت میفهمم مو ...

خیلی وضعم خرابه.شوهرم محبت نمیکنه ناخودآگاه با یه تعریف دلمو میبازم،خیلی مقاومت کردم ولی این از دستم در رف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وضعم خرابه.شوهرم محبت نمیکنه ناخودآگاه با یه تعریف دلمو میبازم،خیلی مقاومت کردم ولی این از دستم ...

منم همین چیزارو تجربه کردم ولی تو یه قدمی طلاق فهمیدم حتی اگر محبت نکنه بازم سگش می ارزه به این جور مردای خونه خراب کن،فهمیدم هیچ چیزی تو دنیا ارزش اشکای شوهرم وبچهامو نداره هیچی

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
منم همین چیزارو تجربه کردم ولی تو یه قدمی طلاق فهمیدم حتی اگر محبت نکنه بازم سگش می ارزه به این جور ...

ولی من شوهرم دوسم نداره.اعتیاد داره خیانت هم کرده.با منم هیچ وقت با محبت حرف نزده من تجربه دوتایی باهاش ندارم

ولی من شوهرم دوسم نداره.اعتیاد داره خیانت هم کرده.با منم هیچ وقت با محبت حرف نزده من تجربه دوتایی با ...

شوهرمنم خیانت کرده بود،۲؛۳بار

همش با دوستاش بود.خیلی شبا خونه نمیومد؛با کل خانواده وفامیل من قطع رابطه بود،به منم خیلی تهمت می‌زد درحالی که من داشتم پاک زندگیمو میکردم هی میگفت تو با فلانی تو به اون یارو چراغ دادی چرا با این یارو حرف زدی

همین چیزا باعث شد اونکارو بکنم وتوجیهم این بودکه این که حرفشو میزنه شدم آش نخورده ودهن سوخته حداقل یه کاری میکنم دلم نسوزه،ولی اشتباه کردم خیلی اشتباه این فکر فقط فریب شیطونه،رفتم ۱۰روز کارای طلاقم کردم ولی امام رضا نزاشت رفتم حرم گریه کردم برگشتم درسته الانم حرف می‌شنوم چون دیگه واقعا دیده بود ولی بازم میگم شکر که برگشتم هیچکس ارزش خراب شدن زندگیمو نداره

شوهرمنم خیانت کرده بود،۲؛۳بارهمش با دوستاش بود.خیلی شبا خونه نمیومد؛با کل خانواده وفامیل من قطع رابط ...

چقدر شجاع

افرین بهت

خوشحالم که راه درست رو‌انتخاب کردی🌹

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
چقدر شجاعافرین بهتخوشحالم که راه درست رو‌انتخاب کردی🌹

ممنون عزیزم،خیلی سخت بود اوایل همش سرکوفت،دعوا؛ ۲سال گذشته تازه یکم اوضاع آروم شده ولی راضیم از برگشتم چون هیچکس ارزش اشکای بچهام وشوهرم رو نداشت؛امیدوارم خدا کمکم کنه،دعا کنیدبرام🙏

شوهرمنم خیانت کرده بود،۲؛۳بارهمش با دوستاش بود.خیلی شبا خونه نمیومد؛با کل خانواده وفامیل من قطع رابط ...

آخه فدات شم این شوهر لعنتیم هزار بار خیانت کرده خوبیامو نمی‌بینه.به خانوادم دائم توهین می‌کنه.هرچی بگم کم گفتم.طلاقم هم نمیده