2777
2789

خب بچه ها تو دانشگاه یه اکیپ تازه تشکیل شده است و با اینکه تازه تشکیل شده همه تقریبا صمیمن و همه جا با هم میرن

با من هم فازن ولی نمیدونم چیکار کنم منو بپذیرن🥲

منم باهاشون تعامل های کوچیک کوچیک داشتم ولی چجوری عضو ثابت شم. به نظر مهربون میان ولی میترسم فک کنن اضافیم اگ هی دنبالشون راه بیفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون میبینی که بهت رو بدن؟؟؟؟عضو اکیپ بشی

اینم بدون اول کاری رو بدن وسط راه نخوانت ضربه روحی شدید میخوری .....افت درسی پیدا میکنی و حس شکست میکنی...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

تو مدرسه یه بار این کارو کردم انقد که تنها بودم زنگ تفریحا تو کلاس بودم خودمو چسبوندم به یه اکیپی هر جا یمرفتن منم میرفتم میرفتن پشت مدرسه میگفتن تو نیا 

کاش هیچوقت یادم نیاد اون دورانو💔

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

در هر صورت حتی اگر با یکیشونم صمیمی بشی و از طریق اون وارد اکیپ بشی واقعا به احتمال زیاد ممکنه مثل اضافیا باهات برخورد بکنن

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

تو مدرسه یه بار این کارو کردم انقد که تنها بودم زنگ تفریحا تو کلاس بودم خودمو چسبوندم به یه اکیپی هر ...

خیلی بده💔

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بابا چی میگید همه که بیکار نیستن متوجه یه نفر دیگه بشن خودش باید اقدام‌کنه

مودب ترم میتونی حرف بزنی

من خودم خود اکیپ اومد سمتم من نرفتم 

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

یعنی من نرم پیششون؟

تو برو نمیگم نرو 

برو مثلا حرفی چیزی بزن ولی تا اخر پیششون نمون که نگن چه چسبه

بعد یه مدت خودشون بخوان بهت میگن بیا پیشمون بشین

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

واقعا خوشبحال بعضیا خیلی زود ارتباط میگیرنمن این یه هفته اول دانشگاه عین سیب زمینی هی میرم اینور اون ...

دوست و اکیپی که توشی واقعا سرنوشت و روزاتو متحول میکنن به کلییی

لطفا لایک ننمایید🗿