من از ماه پیش شروع کردم کارای دندون هام رو شروع کردم
مشکل هام این بود که
دندون نیش نهفته دارم تو فک بالام که احتمالا باید جراحی بشه
پوسیدگی خفیف تو دو تا دندونم دارم
دو تا دندون رو باید بکش
چند تا لکه سفید و زرد روی دندون هام افتاده
من برای دندون نیشم میخواستم برم ولی خب وقتی رفتم بنا شد که همه ی اینا انجام بشه
رفتیم پیش دکتر بخش تشخیص دندون هام رو دید پوسیدگی رو تشخیص داد و گفت دو تا از دندون هام که قبلا عصب کشی کرده بودم بدرد نمی خوره بعد منو فرستاد عکس رادیالوژی بگیرم عکسو گرفتم اوردم بهش نشون دادم همینا رو گفت و گفت که دندون نیشم نهفته بریم بخش ارتودنسی
رفتم بخش ارتودنسی گفت که قبل اینکه ارتودنسی کنم باید اول هر چی پوسیدگی دندون هام داره درست کنم بعد ما رو فرستاد بخش ترمیم دندان اونجا دو تا از دندان هام که خیلی خفیف پوسیگی داشت کاراشو انجام دادن و برای ترمیم لکه ها گفت با ی موادی روش رو اوکی میکنن که همرنگ دندون هام بشه ولی گفت که ممکنه وقتی ارتودنسی کردم به مواد بچسبه و کنده بشه پس قرار شد که بعد ارتودنسی انجام بدمش بعد منو فرستاد بخش جراحی
اونجا دکتر عکس رادیولوژی رو نگاه کرد و گفت احتمال داره اکه دندون نیشم رو بکشن دندون نهفته خودش بیاد سر جاش ولی به احتمال زیاد جراحی بشه هنوز به اینجا نرسیدم ببینم چطور میشه تازه پوسیدگی ها رو امروز ترمیم کردم
احتمالا تا ۱۰ روز اینده برم دندون ها رو بکشم و جراحی کنم و بهمن ماه ارتودنسی کنم
هر چی گقتن و هرکاری انجام دادم اینجا می نویسم شاید کسی بدردش بخوره
راستی این دوتا ترمیمی ها درد نداشتن یعنی خیلی دردش کم بود و قابل تحمل بود فقط حس می کردم که لثه هام پف کرده دندونی که کار ترمیمی روش انجام دادم به دندون های بالا نزدیک شده