2777
2789
عنوان

خوردن جگر تو هفته ٢٦

219 بازدید | 25 پست

خانما اومدم خونه جاريم ظهري جگر و سيب و زميني درست كردن نميدونم خوبه برام يا نه ؟؟؟

به نظرتون بده برام؟؟

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍

جیگر خوب نیست توو بارداری نخور.

اما اگه خوردی دیگه نخور. همین یه بار بسه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا من کل حاملگیم هوس جیگرمیکردم حالم باهاش خوب میشد مخصوصا ماه های اول که حالت تهوع داشتم هرروز میخوردم هیچیم نشد خداروشکر 

میشه برای خوشبختی وشیرین شدن زندگیم باشوهرم یه صلوات بفرستی    

جگر تو بارداری نباید مصرف بشه دلیلشم درست نمیدونم   خودمم نخوردم تو بارداری

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
نه بابا من کل حاملگیم هوس جیگرمیکردم حالم باهاش خوب میشد مخصوصا ماه های اول که حالت تهوع داشتم هرروز ...

شما استثنا بودی..در کل جیگر خوب نیست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بخور نوش جونت  من تا الان کلی جیگر خوردم  میگن برای سه ماه اول اونم زیاد نه که اصلا نخور ...

نه. تو بارداري ضرر داره كلا. بخاطر اينكه ويتامين ا جانوري خيلي زيادي داره. شما هم نخور.