2777
2789
چون چندین ساله اینجام خیلی باید بچه باشی از نظر عقلی که خودتو وابسته مجازی کنیچه برسه به افراد داخل ...

بله

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کاربرهست کایلی سرتا پا دروغهیروز حاملسیروزعقدیروز خودکشی میکنهیروز بچه دار نمیشه

بعد همینا طرفدار هم دارن😀

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

منم دوستش داشتم

انقدر بهش گفتن فیک ، دیگه رفت

یه عده بیسواد و‌بیکار همچین به بقیه فیک میگن ، انگار خودشون با مدارک شناسایی و شناسنامه و کارت ملی ثبت نام کردن

یه عده مسخره ی بیکار

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

آره دختر خوبی بود

زندگی غیرعادی هم نداشت که اینقدر روش کلیک کردن

واقعا یه زندگی و آدم خیلی معمولی

متاسفانه عده‌ای اینجا رو با اینستاگرام اشتباه گرفتن

از لحظه به لحظه زندگی‌شون عکس میذارن و همین باعث شده بود عده‌ای واقعا بدون هیچ دلیلی نسبت بهشون گارد بگیرن

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

ی کاربرهست کایلی سرتا پا دروغهیروز حاملسیروزعقدیروز خودکشی میکنهیروز بچه دار نمیشه

وااای🤣🤣

اسمش چیه

کنجکاو شدم 

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

بعد همینا طرفدار هم دارن😀

یکی من میشناسم از کل زندگی لاکچریش عکس میذاره

اونوقت یه بار عکس خودشو گذاشته بود

یکی از کاربرا یه عکسی ازش فرستاد گفت این تویی؟ این عکسو توی اینستاگرام دیدم با یه اسم و آیدی کاملا متفاوت

هول شد نمیدونست چی بگه زد به کار دروغ و نمیبخشم و تهمته و فلان بهمان😂 خانوم عکس کفششم کف سایت بود اونوقت یه ساعت توی دستش بود گفتن از ساعتت میشه عکس بفرستی هی طفره میرفت میگفت نه شناسایی میشم

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱