2777
2789
عنوان

چرا وقتی میگی پیشنهاد نداری یجور رفتار میکنن انگار دیو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 49 پست
عزیزم ببخشید من جای ایشون جواب میدمایشون منظورشون این بود تا ازدواج کردم تازه فهمیدم کلی خواستگار تو ...

ما تو فامیل فقط یه پسر تو سن ازدواج داریم اونم بدرد نمیخوره و رفتارای خانوادشون مشکوک بود ولی اومده بودن خونمون وهیچی نگفتن من که الکی دلبسته بودم حتی به یه خواستگار دوزاری که اونم دیدم حتی نیس

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اخه حتی یه نفر که بگی من تو تمام طول عمرم تا الان یه نفر بهم پیشنهاد داده

به منم کسی پیشنهاد نداده بود. فقط یه پسر موتوری موقع دبیرستان برام شماره انداخت. این پیشنهاد حساب میشه؟؟؟😂😂😂

سه چار تا خواستگار سنتی داشتم که با یکیش ازدواج کردم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تورها عضوم ولی تاحالا نرفتم یعنی چون تنها بودم یعنی تاثیر داره؟ منی که تو دانشگاه دیده نمیشم اونج ...

دقیقا خیلی تاثیر داره چون کلی دختر پسر اونجان… مهصوصا تورای سفرای خارجی…حتی شده کشورای نزدیک و ارزون … غیر اون به خودت برس… لباسای شیک بپوش و حرف برا گفتن داشته باش…کتابا و رمانای معروفو بخون و زبانتم خوب کن تا حرفی برا گفتن داشته باشی 

من ۳۳سالگی ازدواج کردم تااون سن فقط خواستگاردرحدحرف داشتم کسی حتی داخل خونمون نیومده بودمن تومحیط خیلی خاله زنکی بزرگ شدم پدرم خیلی منزوی بودباهیچ کس درارتباط نبودبیشترین دلیلش این بودحتی پدرش فوت کردنرفت 

ببین نه فقط دانشجو بابا من نمیگم به درد میخوره یا نه میگم من اون توجه رو ندارم

خب نداشته باشی

توجه این مفتخورای اسکول فقط مایه دردسره

الان خود من چون رشتمون دختر کم داشت خیلیا روم زوم بودن زمان کارشناسی

فک میکنی خوب بود؟

فقط مزاحم بودن و رو مخ

همشونم گدا گشنه و آواره

حتی الانم که متاهلم پارسال یه دانشجوی حروم زاده خوابگاهی مزاحمم میشد و حتی ازم عکس میگرفت و پیامای منحرفانه و جنسی تو تلگرامم میداد

ننه بابا بالا سرشون نیس فک میکنن هر غلطی میتونن بکنن که خدا رو شکر حراست پدرشو درآورد،همسرمم زدش

فک نکن علاقه اینا چیز خوبیه

اتفاقا دعا کن هیچ وقت سمتت نیان

ایشالا بزرگتر میشی و مردای سالم و درست حسابی سمتت میان و بهت توجه میکنن

یه مشت دانشجوی بی نام و نشون چی ان به جز مزاحم؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خب مرد هم توشون هست ولی بالاخره میشن دیگه مگه چه سنی میخوای

شاید یه درصدشون

الان من خودم با همکلاسیم ازدواج کردم بعد کارشناسی

تازه اونم بزرگتر از من بود و حمایت خونوادشو داشت و منم دوست داشت

ولی تنها زوج اون ورودی ما بودیم

بقیه شون فقط یه مدت سرگرم بودن

پسر دانشجوی کم سن درکی از عشق و زن داری نداره

دنبال تجربه کردن و کرم ریزیه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

تو چقدر ساده ای

مردم مورد هم نداشته باشن کلی روش میزارن میگن فلانی بهم پیشنها داد یا هفته ای دوتا پیشنهاد دارم

اونوقت تو درددل میکنی که پیشنهادی نداری؟ معلومه منم باشم از فرصت استفاده میکنم یه ضربه ای با حرفم میزنم بیشتر داغون بشی 

نقطه ضعف دست هیچکی نده

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

من به وایب و ارتعاش خیلی اعتقاد دارم نه اینکه متافیزیک الکی و این روانشناسی زرد و اینا نه هر آدمی یه وایبی یه ارتعاشی از خودش میده بیرون بعضیا اون جذابه بعضیا خوشگل هم باشند اون جذاب نیست نمیدونم چطوری منظورم بگم تمام رفتار و حرکات و حالت بدن و صورت یک فرد مهمه تو انتقال این حس

به منم کسی پیشنهاد نداده بود. فقط یه پسر موتوری موقع دبیرستان برام شماره انداخت. این پیشنهاد حساب می ...

بدبختی همینه من حتی سنتی هم ندارم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

درباره این موضوع به همکلاسیات‌ چیزی نگو تیپت چطوره ؟ خیلی ساده میپوشی؟؟

جوری رفتار میکنه انگار مریضی گرفتم معلومه نمیگم نه اصلا 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خب نداشته باشیتوجه این مفتخورای اسکول فقط مایه دردسرهالان خود من چون رشتمون دختر کم داشت خیلیا روم ز ...

نمیدونی نداشتنش هم چه اعتماد بنفسی از آدم میگیره

معجزه خود تویی ...🩵🌱

تو چقدر ساده ایمردم مورد هم نداشته باشن کلی روش میزارن میگن فلانی بهم پیشنها داد یا هفته ای دوتا پیش ...

خب اینجا نگم به دوستام یا مامانم بگم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱