2777
2789
عنوان

بچم خیلی حالش بده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 39 پست
نصف دمیترون بده بهش

شما دکتراتو از کجا گرفتی؟به بچش قرص بده یهو حالش بد بشه شما جواب گویی الان بچش باید از شربت استفاده کنه از ۷سال ب بعد میتونه قرص مصرف کنه و دوز پایین تجربه نداری راهنمایی نکن

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

شما دکتراتو از کجا گرفتی؟به بچش قرص بده یهو حالش بد بشه شما جواب گویی الان بچش باید از شربت استفاده ...

تجربه داشتم که گفتم دکتر برای بچه خودم همین رو نوشت خورد اب رو آتیش بود

والا سه تا بچه دارم کمم ویروس نگرفتن کمم دکتر نبردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه داشتم که گفتم دکتر برای بچه خودم همین رو نوشت خورد اب رو آتیش بودوالا سه تا بچه دارم کمم ویروس ...

دکتر چرا برا بچه ما و بچه اسی همچین تشخیصی نداده؟

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

دکتر بهش واندرلایت نداده؟ برای کمبود الکترولیت های از دست رفته بدنش ببین چی دوس داره؟ من پسرم موقع م ...

اصلاچیزی نمیخوره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
دکتر چرا برا بچه ما و بچه اسی همچین تشخیصی نداده؟

اشکال نداره گلم شربت دمیترون داده میدمش،فغلا خوابیده

تجربه داشتم که گفتم دکتر برای بچه خودم همین رو نوشت خورد اب رو آتیش بودوالا سه تا بچه دارم کمم ویروس ...

ممنون

ممنون

بهتر شد بچتون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه گلم

عزیزم تا بی،حال نشده ببر حتما آمپول بزن 

سرم طولانی آمپول یه لحظه هست

عزیزم تا بی،حال نشده ببر حتما آمپول بزن سرم طولانی آمپول یه لحظه هست

باشه میبرمش،ممنون از احوال پرسی تون