2777
2789

این اتفاق نیوفته تاپیک قبلیم گفتم جریانو ولی باز می نویسم

دستمو می تونستم تکون بدم خیلی راحت همه جامو لمس می کردم ولی چشام باز نمیشد هر چند دقیقه یه بار کل بدنم سست میشد کنترلش از دستم میرفت ولی چشام باز نمیشد هی یه آدمی روبروم می دیدم که التماسش کردم بیدار شم همش صدای تو ذهنم میگفتم توروخدا پاشم ولی هی دست و پام سست میشد همش منتظر بودم ساعت ۶ بشه آلارم گوشیم بخوره بیدار شم واییی قشنگ دستام هی می تونستم تکون بدم هی سست میشد خدا😭

شنیدم یه صدایی گفت ۴ و ده دقیقه وقتشه چشام که باز شد گوشیم برداشتم ۴ و ده دقیقه بود😭😭چیکار کنم امشب این اتفاق نیوفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ترسناک بود نه؟؟؟😭خیلی عجیبه که گفته ۴ و ۱۰ دقیقه وقتشهواقعا دارکه

اره با اینکه خیلی خسته بودم از ترس نخوابیدم😭

امروز ظهر خوابیدم

اگر امشب باز اینجور شه مجبورم خوایم را تنظیم کنم ظهر تا عصر شبا بیدار باشم 

بختک اینجوری نیست ک... بختک انگار داره ی چیزی خفت میکنه داد میزنی ولی صدات درنمیاد. من ی بار رو ب بالا خوابیدم بختک گرفت منو انقد وحشتناک بود تا ی مدت از ترس دوباره اونجوری شدن جلو خوابیدن مقاومت میکردم دیگه یهو خواب میرفتم.. 

عزیزم بهش میگن بختک

سرچ بزن دلیل علمیش قشنگ برات میادش

مغز کامل فعال نمیشه ک بتونی تکون بخوری کامل و چشماتو باز کنی

علتشم استرس و اضطراب زیاده

اگر تکرار شد زیاد یه متخصص مغز و اعصاب برو دارو بهت بده🩵🩵🩵

الانم یه دکتر عمومی بری

در حد پوکساید برای شبا بهت دارو میده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اره با اینکه خیلی خسته بودم از ترس نخوابیدم😭امروز ظهر خوابیدماگر امشب باز اینجور شه مجبورم خوایم را ...

ن بابا دوباره اینجوری نمیشی ک.. ترسشو داری طبیعیه ولی خیلی کم پیش میاد مگه اینکه جن اینا باشه☹️

بختک اینجوری نیست ک... بختک انگار داره ی چیزی خفت میکنه داد میزنی ولی صدات درنمیاد. من ی بار رو ب با ...

برا ایشونم همینه

خیلیا حس خفگی ندارن

نمیتونن تکون بخورن یا چشمشون رو باز کنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥