2777
2789
منم میخوام ازدواج کنم چجوری نذر کنم

عزیزم اگه خواستگار نداری نذر 40 روز زیارت عاشورا بردار این تجربه خودمه، بگو مادرجان فاطمه زهرا شما خودت برام مادری کن و همسر خوبی انتخاب کن منم برای پسرتون 40 روز زیارت عاشورا میخونم. ایشالا اگر به صلاحته نتیجه بده شرمندت نشم من خودم که سریع نتیجه گرفتم .البته نماز هم رعایت کن تو این مدت اثر بخشیش بیشتره

🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نذری کنم؟من خیلی گناهکارم ینی بهم نگاه میندازن! خیلی خجالت میکشم....من خیلی بد کردم

عزیزم 40 روز حدیث کسا مخصوص حضرت فاطمه است. من هم مامانم از این نذر جواب گرفته هم خودم . نذر زیارت عاشورا هم من تجربه شهصیمه جایی نشنیدم ولی هرموقع زیارت عاشورا برای حضرت فاطمه نذر کردم جواب گرفتم. ایشالا نذر کنه هر سال ایام فاطمیه در حد وسعش له بچه های یتیم خوردنی بده

🌸

عزیزم اگه خواستگار نداری نذر 40 روز زیارت عاشورا بردار این تجربه خودمه، بگو مادرجان فاطمه زهرا شما خ ...

خواستگار که گاهی دارم اما یا به دلم نمیشینه یا مثلا اگه خوشم بیاد اون خودش یهو پا پیش میکشه  ..نمیدونم چرا

۴۰ روز بخونم وقتی پریود باشم هم میتونم بخونم؟

زیادهمه چی داره... قیافشم ۷۰ درصد خوبه و خوش هیکله

داداشت خودش باید زرنگ باشه دوست دختر پیدا کنه کم کم جدیش کنه عزیزم...الان اکثر دخترا دوست پسر دارن و منتظر اونن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
خواستگار که گاهی دارم اما یا به دلم نمیشینه یا مثلا اگه خوشم بیاد اون خودش یهو پا پیش میکشه ..نمیدو ...

من واقعیت خیلی از این احکام جزئی اطلاع ندارم . ولی تو نت سرچ زدم مرجع من گفت مشکلی ندارم تو موقع عذر شرعی هم میخونم. ایشالا به زودی فرد خوبی قسمتت بشه 

🌸

منم برا داداشم همینکارو کنم؟؟

بله اینم میتونین بخونین کلا هرچی نذر حضرت فاطمه کنین به نظرم رد نمیشه مخصوصا برا ازدواج( مگر حکمتی باشه تو جور نشدنش) واقعا خودم هرموقع خیلی دل شکسته ام برای حضرت فاطمه نذر میکنم گرچه خیلی گناهکارم ولی هردفعه حواسشون بهم بوده و شرمندم کردن

🌸