عزیزم اگه خواستگار نداری نذر 40 روز زیارت عاشورا بردار این تجربه خودمه، بگو مادرجان فاطمه زهرا شما خودت برام مادری کن و همسر خوبی انتخاب کن منم برای پسرتون 40 روز زیارت عاشورا میخونم. ایشالا اگر به صلاحته نتیجه بده شرمندت نشم من خودم که سریع نتیجه گرفتم .البته نماز هم رعایت کن تو این مدت اثر بخشیش بیشتره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه نذری کنم؟من خیلی گناهکارم ینی بهم نگاه میندازن! خیلی خجالت میکشم....من خیلی بد کردم
عزیزم 40 روز حدیث کسا مخصوص حضرت فاطمه است. من هم مامانم از این نذر جواب گرفته هم خودم . نذر زیارت عاشورا هم من تجربه شهصیمه جایی نشنیدم ولی هرموقع زیارت عاشورا برای حضرت فاطمه نذر کردم جواب گرفتم. ایشالا نذر کنه هر سال ایام فاطمیه در حد وسعش له بچه های یتیم خوردنی بده
بله اینم میتونین بخونین کلا هرچی نذر حضرت فاطمه کنین به نظرم رد نمیشه مخصوصا برا ازدواج( مگر حکمتی باشه تو جور نشدنش) واقعا خودم هرموقع خیلی دل شکسته ام برای حضرت فاطمه نذر میکنم گرچه خیلی گناهکارم ولی هردفعه حواسشون بهم بوده و شرمندم کردن