ببین متناسب با این فصل بهت میگم
اول= کت فوتر جلو باز رنگ قهوه ای یا قهوه ای تیره(اگه نمیدونی چیه تو نت بزن عکسش میاد همون کته ولی یذره شیک تر) با شلوار بگ پارچه ای سیاه با یه کمربند سفید با شال مشکی و اکسسوری هم خیلی تو استایل نقش مهمی داره یه کیف مشکی ساعت نقره ای طلایی هم باشه اوکیه دستنبند هم اگه داشتی بنگل نقره ای خوب میشه اون دست دیگت اگه اکسسوری ها رو نداشتی عیب نداره هرچی داری سعی کن همونا رو ست کنی لازم نیست بخری من خودم هرچی دارم ست میکنم
دوم= شکت یا همون ژآکت چهارخونه رنگ شلوارت بر اساس ترکیب رنگی که شکت رو انتخاب کردی باید باشه ولی معمولا همون بگ مشکی اوکیه پارچه ای شال هم باز باید بر اساس رنگایی که انتخاب میکنی رنگشو برداری اگه رنگ خاصی مدنظرت هست بگو که من ترکیبشو بهت بگم
سوم=ترنچ کت مشکی بند بافت سفید زیرش که بدی تو شلوار با شلوار پارچه ای خوب میشه شال مشکی کیف مشکی با نیم بوت پاشنه دار
چهارم=بافت لش زرشکی شلوار بگ پارچه ای سیاه کمربند قهوه ای حالا این با ترنچ کت مشکی بلند عالی ست میشه با کت های فوتر ساده و پلنگدار هم خوب ست میشه بافت لش کرمی کت فوتر پلنگی شال و شلوار مشکی اینم عالیه
پنجم=
پالتو طوسی روشن بلند نباشه واسه این استایل به زانو نرسه بهتره شلوار پارچه ای طوسی تیره یا مشکی شال طوسی یا مشکی (شال و شلوار رنگش هماهنگ باشه) یه ساعت و دستنبند بنگل نقره ای هم قشنگش میکنه
ششم=
شلوار لگ مشکی بافت سفید داخل شلوار ترنچ کت مشکی بلند بوت دستنبند نقره ای بنگل
هفتم=
کت چرم بوفالو خزدار رنگ مشکی سفید یا قهوه ای شلوارم پارچه ای نباشه با سلیقه خودت هرچی میخوای ولی پارچه ای جالب نمیشه با بوت قشنگه ولی بستگی به شلوارت داره بازم
هشتم=
شکت چهارخونه رنگ قهوه ای یا دارچینی هم بهش میگن بافت هم رنگش زیر شال مشکی شلوار هم رنگ یا مشکی من واسه این کفش ساده ترجیح میدم