2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من هیکل لاغرمو دوست داشت و همیشه می گفت هیکلت عالیه، حالا فقط یه کمی پر شدم می گه وااای شکم آور ...

قد و وزنت چنده

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

ببین چند درصد مردای ایرانی هستند تناسب اندام داشته باشن حدود ۶۰ ۷۰ درصد مردای ایرانی یه شکم دارم قد زن ۷ ماهه حامله بعد جالب اینه تا حالا از یه مردی شنیدی بیاد بگه زنای ایرانی چتی هیکلی دوست دارن نمی‌دونم زن من به من گفته تو بد هیکلی و فلانی انقدر که اعتماد به نفس دارند اصلاً بهشون بگی ناراحت میشن برمی‌خوره بهشون یعنی کافیه یه زنی به شوهرش بگه تو هیکلت بده تو شکم داری تو فلان داری هزار جور انگ بزنه می‌بنده که بگه تو زن خرابی هستی تو زن به درد نخوری هستی از هیکل من ایراد گرفتی تو مردای دیگرو دیدی چشم و چالت چسبیده دنبال مردای دیگه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین چند درصد مردای ایرانی هستند تناسب اندام داشته باشن حدود ۶۰ ۷۰ درصد مردای ایرانی یه شکم دارم قد ...

ددقیقااا

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

اره من چاق بودم از اول موقع عقدمونم خودشم چاق بود بعد چند وقت اون رف عمل کرد منو نذاشت الان اون به نسبت قبلش لاغر شده و من هنوز چاقم هی مسخره می‌کنه و اعتماد بنفسم رو نابود کرده

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓