2777
2789
عنوان

شما باهمچنین پدرومادری چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 53 پست
متوجه نشدم عزیزم گفتی اگر جای من بودی قبول نمیشدی ؟؟؟منم هیچ نمیتونم بخونم یه سریا میگن اهمیت نده نم ...

ن منم پشت کنکور بودم پوکیدم بخدا

تا ۲۱ سالگی کنکور دادم 

۲۲ سالگی هم خودشون عمدا ا درس انداختنم میگفتن درس نخون

تازه ۲۳ سالگی رفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی میزارنتازه تازگی مامانم شدید فرق میزاره یعنی اصلا یه کلمه حاضر نیست باهام حرف بزنه همش چسبی ...

ععزیززززم مجبوریم تحمل کنیم 😔🥺از خدا میخوام که به ما خوشبختی بیشتری بده وبیشتر هوامونو داشته باشه 

ددقیقاًااااااااااااا چرا واقعاً ؟؟؟؟

نمیدونم منم بی رحمی میبینم تصور میکنم من بودم دلم میسوخت

درستو بخون تا قبول شی بری ا شرشون راحت شی منم محیط خانواده باعث شد قبول نشم 

حمایتمم نمیکردن

دلش بسوزه چیهیه سگ سلیطه ایه ببین مامانم مثلا میره جایی میاد بعد زود میره میشینه بر خواهرم تعریف میک ...

مادر منم اینجوریه نظر من براش اهمیت خاصی نداره چه گناهی کردیم به درگاه خدا که اینجوری باید تحقیر بشیم 😔

ن منم پشت کنکور بودم پوکیدم بخداتا ۲۱ سالگی کنکور دادم ۲۲ سالگی هم خودشون عمدا ا درس انداختنم میگفتن ...

عه به سلامتی عزیزم راحت شدی واسه منمم دعا کن به اون چیزی که میخوام برسم

رشتت مورد علاقت بود؟چه رشته ای رفتی؟

عه به سلامتی عزیزم راحت شدی واسه منمم دعا کن به اون چیزی که میخوام برسمرشتت مورد علاقت بود؟چه رشته ا ...

من دولتی نرفتم

یسال ک خودشون ا زندگی انداختنم دیر رفتم

حسابداریم من

ولی برگردم گذشته میرفتم اتاق ریخت خانواده نبینم ک بدرفتاری میکردن میخوندم تا برم جای دور و تموم دیگ نمیومدم

من دولتی نرفتمیسال ک خودشون ا زندگی انداختنم دیر رفتمحسابداریم منولی برگردم گذشته میرفتم اتاق ریخت خ ...

ااشکالی نداره عزیزم ان شاء الله که از حالا به بعد خدا برات جبران کنه برای هممممموووووووووووون جبران کنه 

ااشکالی نداره عزیزم ان شاء الله که از حالا به بعد خدا برات جبران کنه برای هممممموووووووووووون جبران ...

بدم میاد یسال گفتن درس نخون بعد میگم چرا نذاشتید از دروغ میگن چون ت دولتی قبول نمیشدی گفتید درس بخون نیست در صورتی ک هر روز اذیتم میکردن

بعد سرکارم ک هیچ

خب من ارزش اجتماعیم اومده پایین حتی برای موقعیت ازدواج و تو چشم عموم

چرا ارزش اجتماعیت اومده پایین ؟

چون سرکار نرفتم اگر میذاشتن شاغل باشم و تو اجتماع باشم توی رابطمم اثر میکرد و شرایط اجتماعی

ولی از قصد اینطور کردن تا سطح پایین شم

چن بار کنکور دادی؟