2777
2789
عنوان

مسئله بد لباسی شوهرم داره تبدیل به یه بحران میشه تو زندگیمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3960 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تا کی من بخرماین هیچی نمیخره نه لباس بیروننه لباس خونهنه لباس باشگاهنه کت شلوار

پس عروسی میرید چی میپوشه؟؟؟

تومهمونیا چی میپوشه؟؟؟؟🙁

برعکس شوهر من عاشق خرید لباسه

کلا همه مردا عاشق لباس های رنگی رنگی و

متنوع و جدیدن

چقد شوهرت عجیبه اسی😁😁😁😁

مگه نمیگی مشکلی مالی نداریمالان اولین مشکل به نظر من اینه که چرا به قدر مناسب پول تو جیبت نیست نه لب ...

به من ماهی پنج میده که فقط هزینه های خود و کفاف میده

مشکلی مالی نداریم اما پولدارم نیستیم وضعمون معمولیه

لباس کهنه هاشو قیچی کن بشه دستمال گردگیری.از کارتش برو براش لباس وتیشرت بخر... شوهر من مرتب میگرده منم‌بعضی وقتها  داریم‌میریم بیرون تیپ شوهرمو نمیپسندم..میرم اونی که خودم دوست دارم‌میارم میگم‌اونو دربیار اینو بپوش تا بریم...میگم‌تاعوض نکنی نمیام🙂.‌البته بعضی وقتها هم جواب نمیده میگه ول کن خونه بابام که رودربایستی ندارم

پارسا پسرمامان😍
پس عروسی میرید چی میپوشه؟؟؟تومهمونیا چی میپوشه؟؟؟؟🙁برعکس شوهر من عاشق خرید لباسهکلا همه مردا عاشق ل ...

دقیقا شوهر من

میره یه تیشرت راحت برا سر کارش بگیره

میبینی با 4 تا تیشرت اومد

چقدر زشت یه مرد به خودش نرسه الان اقایون سن بالا هم به خودشون میرسن عطرو ادکلن و بهترین لباسارو میپوشن

چرا خودت براش نمیخری؟؟

کهنه هارو بریز دور همون پولی که بت میده برو خورد خورد براش خرید کن

پس عروسی میرید چی میپوشه؟؟؟تومهمونیا چی میپوشه؟؟؟؟🙁برعکس شوهر من عاشق خرید لباسهکلا همه مردا عاشق ل ...

مهمونیا جدیدا بدون شوهرم میرم

اما عروسیا کت شلوار میپوشه همون کت شلوار دو سال پیششو 

لباس کهنه هاشو قیچی کن بشه دستمال گردگیری.از کارتش برو براش لباس وتیشرت بخر... شوهر من مرتب میگرده م ...

میخوای توخونشون دعوا به پا کنی ها😂😂😂

اگه قیچی کنه‌ که شوهره آبروشو میبره 😁😁😁

چقدر زشت یه مرد به خودش نرسه الان اقایون سن بالا هم به خودشون میرسن عطرو ادکلن و بهترین لباسارو میپو ...

ببین شاید قضاوتم کنید ولی الان مرد خوشتیپ میبینم حسرت میخورم

حالم ازش بهم میخوره عین این پیرمرداس