2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پی دی اف کتابای که گفتن اصلا نیست توی سایتا اگرم هست پولیه

کتاب بخری بهتره

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

جلسه اول بود فیزیک و ریاضی که نوشتن رو تخته بقیه هم نوشتن ولی خو هر کی اومد یه منبع هم گف

فیزیک و ریاضی از رو مطالب خودشون بخون کتابای لیتهد یا جورج توماس میگن با یکی دیگه ام خوبه راحت تره اسمش یادم رفته برا ترم اولمه اینا حجمش زیاده نمیرسی اصلا کتاب بخونی 

فیزیک ام هالیدی اکثرا میگن اونم فقط تمرینات و جوابش خوبه و از اونا میدن وگرنه درس نامه نه تو کانالا تلگرام بگرد تمرینا آخر فصل با حلش هست اکثرا ولی اگر بگیری فیزیک رو بد نیس قبلا پاسخ نامه اش جدا بود اگه خواستی پاسخ نامش بگیر صورت سوال با حلش هست وگرنه خود درسنامه اش خیلی چنگی به دل نمی نه  

اخه شنیدم میگن کتاب الکیه استاد بیشتر چیزایی که میخواد امتحان بگیره رو رو تخته مینویسه و جزوه مینویس ...

کدوم دانشگاه درس میخونید

اگه پیام نور میخونید باید کتاب بگیرین یا پی دی اف دانلود کنید

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

فیزیک و ریاضی از رو مطالب خودشون بخون کتابای لیتهد یا جورج توماس میگن با یکی دیگه ام خوبه راحت تره ا ...

اره استاد فیزیکمون هالیدی رو معرفی کرد 

الان مثلا از شما امتحان میگیرن از جزوشونه یا از کتاب؟

رشت نمیدونم چی میگن چی بهت گفتن منابع ؟

فیزیک هالیدی

ریاضیات گسسته که گف جزوه خودشو تبدیل به کتاب کرده 

مبانی کامپیوتر و الگوریتم ها 

با یدونه هم ریاضی عمومی که کتابش قرمز بود اسمشو یادم نیست

حالا کلاس های دیگه رو نرفتیم هنوز 

اره استاد فیزیکمون هالیدی رو معرفی کرد الان مثلا از شما امتحان میگیرن از جزوشونه یا از کتاب؟

من از رو جزوه و کتاب پاس کردم دوتاش باهم من ورودی ۱۴۰۱ ام دولتی شیراز ولی بستگی به استادت داره رشت فکر نکنم خیلی سخت بگیرن من فیزیک جزوه و کتاب باهم بود ولی ریاضی جزوه فقط خوندم ولی من ریاضی کنکور رو ۵۸ زدم و ریاضی ۱ مشتق و انتگرال ایناست بیشتر تو دبیرستان خوندی اکثرشو بستگی به پایه ات داره 

فیزیک هالیدیریاضیات گسسته که گف جزوه خودشو تبدیل به کتاب کرده مبانی کامپیوتر و الگوریتم ها با یدونه ...

گسسته برا ترم یک زوده ترم دو برمیدارن اکثر من گسسته از رو یه کتاب بود نویسندش نعمت الهی بود از رو کتاب خوندم گسسته