2777
2789
عزیزم بحث انتخابه و احترام به اون انتخاب

خب شمام باید به نظر بقیه احترام بزاری همچنین که خانمای دیگه نمیخوان آقا تو اون مطب باشه شمام باید احترام بزاری دیگه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا آقایون رعایت میکردن احوال بقیه خانما رو و محیط معمولا زنانه بود ولی من ۳ سال پیش که باردار بودم دیدم شوهرا هم با زن هاشون هستن دیگه اجازه دادم شوهرمم بیاد تو سالن انتظار ولی تو خود مطب که دکتر داره ویزیت میکنه هیچ مردی رو راه نمیدن

قرار نیست که همه مردا باهامون باشن که حداقل بذارین یه جا ازدستشون راحت باشیم

عزیزم نمیگم همه دست شوهراشون رو بگیرن با خودشون ببرن که😂😂🤦🏼‍♀️

میگم کسی که دوست داره همسرش باهاش باشه نباید شماتت شه

شما تو مطب از چی میترسی اونام معذب میشن تو حق ترس و استرس داری بقیه حق عذاب کشیدن ندارن

وا

من اگر میترسم برای خودم انتخاب میکنم که کسی همرام باشه یا نه

ولی بقیه معذب میشن برای دیگران انتخاب میکنن که بیان یا نه

فرقش اینه

خب شمام باید به نظر بقیه احترام بزاری همچنین که خانمای دیگه نمیخوان آقا تو اون مطب باشه شمام باید اح ...

وا

عزیزم اگر من بیام بگم شما حتما باید همسرتو با خودت بیاری اون دوست نداشته باشه میشه احترام نذاشتن 

اینکه بیاد بگه تو نباید شوهر خودتو بیاری میشه دخالت 

قبلا آقایون رعایت میکردن احوال بقیه خانما رو و محیط معمولا زنانه بود ولی من ۳ سال پیش که باردار بودم ...

من ۱۰-۱۲ سال پیش که مامانم باردار بود هم اقایون هم بودن

ولی اینو قبول دارم جدیدا اکثر دکترا اون ورود ممنوع و اینارو ندارن

از چه لحاظ؟!

اخه شما گفتی مطب محیط زنانه نیست اما اتفاقا مطب دکتر زنان و زایمان یه محیط کاملا زنانه و اختصاصا مربوط به خانوماست. مردا که حامله نمیشن بیان مطب دکتر زنان😁 و اینکه محیط بانک و خیابون و سونوگرافی و ... با محیط و شرایط مطب دکتر زنان و زایمان اصلا قابل مقایسه نیست... چون اون محیطا عمومیه و هم به اقایون و هم به خانوما خدمات میدن اما مطب دکتر زنان اختصاصا برا مشکلات  و مسایل و موارد زنانه است

والا من باردارم بودم شوهرمو نمیبردم شاید خانوما معذب بشن اونجا یه محیط زنانس

از چه لحاظ زنانست؟

اتاق انتظار زنانه مردانه داره مگه

اتاق معاینه و ویزیت هم که دکتر هست و زن خودش

خب اون که بله هم ایکاش دکترا یه خورده وجدان داشته باشن مثل ادم نوبت بدنهم مرد و زن نداره اجازه بدن خ ...

اینجا که محیطش زنونه هست از وجود اقایون وزن نماها اسایش

نداریم حداقل بذارین تو مطبی که فقط مخصوص زنان هست راحت باشیم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.