شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 1257 عنوان چیکار کنم خواب امام ببینم یا عالم غیب 170 بازدید | 31 پست قبلا دیدم ولی دلم الان خیلی گرفته ی راه حلی چیزی سوره ای تونستید بدیداز تجربتون بگید 1404/08/12 | 17:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 12114 تو مفاتیح یه دستور عملی هست اونو پیدا کنید بخونید سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48356 باید خیلی ب خدا نزدیک شی یا ب اون امام خیلی نزدیک شیی از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 1257 باید خیلی ب خدا نزدیک شی یا ب اون امام خیلی نزدیک شیی 🙃دیگه بریدم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48356 🙃دیگه بریدم کم نیار معطن باش دلت میخاد یعنی ی زمانی قسمتت میشه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 1257 تو مفاتیح یه دستور عملی هست اونو پیدا کنید بخونید ممنون اگه امد تو ذهنتون خوشحال میشم بگید
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 1257 کم نیار معطن باش دلت میخاد یعنی ی زمانی قسمتت میشه قبلا دیدم ولی الان خیلی بیشتر میخوام
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48356 قبلا دیدم ولی الان خیلی بیشتر میخوام بشین صلوات یا ذکر بگوووو از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 1257 بشین صلوات یا ذکر بگوووو ی مدت آنقدر گفتم زده شدم والا شما تاحالا دیدید
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48356 ی مدت آنقدر گفتم زده شدم والا شما تاحالا دیدید اره از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48356 خیلی وقت پیش؟ اره گاهی ب مشکلی بخورم میبینم زیاد نیس از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 1257 اره گاهی ب مشکلی بخورم میبینم زیاد نیس همینم خیلیه قدرشو بدون کار خاصی میکنی