2777
2789

من یکسال قرص ضد بارداری خوردم از یک سالم بیشتر با خوردن ضد بارداری همیشه پریودم منظم بود تا ماه قبل هم می‌خوردم منظم بود ولی رفتم سونوگرافی هماژنیوم کبدی در آوردم دکتر کبد رفتم گفت انقد قرص هورمونی خوردی ک هماژنیوم درآوردی و اگه بیشتر از این بخوری نیاز به جراحی پیدا می‌کنی گفت هیچ چیز هورمونی نخور الان شیش روز عقب انداختم و ترشح غلیظ سفید دارم هیچوقت سابقه نداشت همچین ترشحی داشته باشم آخه عفونتم نیست چون نه خارش دارم نه بوی بد خیلی غصه میخورم باید چیکار کنم پریود شم چ خاکی تو سرم بریزم؟ یکسالو خورده ای قرص خوردم یعنی یکماه ک نخوردم عقب انداختم پس این قرصا دقیقا به چ دردی خورد؟ بچه ها نگید بارداری مجردم و رابطه هم نداشتم و نخواهم داشت 

۱۸ سالمه دیگه هیچوقت پریود نمیشم نه ؟نازا شدم؟ آخه داروی هورمونی هم نمیتونم بخورم ک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق رازیانه خوبه بازت میکنه 

میخک دم کن بخوره ده تا ۲۰ تا بنداز توی آبجوش ۱ ساعت بعدش بخور 

منم این ماه پ نشدم با میخک پ شدم 

سعی کن پریود شی هوای بدنت عوض شه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

😐ن عزیزم نازا شدم چیه تو این سن

اکثر خانما پریوداشون عقب جلو میشه حتی اونا ک سالم سالم هستن. 

قرصارو قطع کن مجدد ازمایش بده

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست............. 

عزیزم به چه دلیلی وقتی مجردی و فقط 18 سالته قرص ضد بارداری خوردی؟ 

برو دکتر زنان قشنگم به احتمال زیاد برات ازمایش هورمونی مینویسه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

روزی یک پیاز درسته بزار سرگاز با یکی دو لیوان اب با حرارت خیلی ملایم بجوشون تا یه آب غلیظ به دست بیاد و هر روز یک لیوان ازش بخور، یک ماه مرتب بخور دوباره پریود میشی انشاالله. برا منم دعا کن از خدا شفا بگیرم عزیزم. 

عزیزم به چه دلیلی وقتی مجردی و فقط 18 سالته قرص ضد بارداری خوردی؟ برو دکتر زنان قشنگم به احتمال زیاد ...

عزیزم دکتر گفته بود قرص جلوگیری بخور برای تنبلی ولی مامانم گفت دیگه نرو دکتر ادامه بده قرصو