من یکسال قرص ضد بارداری خوردم از یک سالم بیشتر با خوردن ضد بارداری همیشه پریودم منظم بود تا ماه قبل هم میخوردم منظم بود ولی رفتم سونوگرافی هماژنیوم کبدی در آوردم دکتر کبد رفتم گفت انقد قرص هورمونی خوردی ک هماژنیوم درآوردی و اگه بیشتر از این بخوری نیاز به جراحی پیدا میکنی گفت هیچ چیز هورمونی نخور الان شیش روز عقب انداختم و ترشح غلیظ سفید دارم هیچوقت سابقه نداشت همچین ترشحی داشته باشم آخه عفونتم نیست چون نه خارش دارم نه بوی بد خیلی غصه میخورم باید چیکار کنم پریود شم چ خاکی تو سرم بریزم؟ یکسالو خورده ای قرص خوردم یعنی یکماه ک نخوردم عقب انداختم پس این قرصا دقیقا به چ دردی خورد؟ بچه ها نگید بارداری مجردم و رابطه هم نداشتم و نخواهم داشت
۱۸ سالمه دیگه هیچوقت پریود نمیشم نه ؟نازا شدم؟ آخه داروی هورمونی هم نمیتونم بخورم ک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اکثر خانما پریوداشون عقب جلو میشه حتی اونا ک سالم سالم هستن.
قرصارو قطع کن مجدد ازمایش بده
🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست.............
روزی یک پیاز درسته بزار سرگاز با یکی دو لیوان اب با حرارت خیلی ملایم بجوشون تا یه آب غلیظ به دست بیاد و هر روز یک لیوان ازش بخور، یک ماه مرتب بخور دوباره پریود میشی انشاالله. برا منم دعا کن از خدا شفا بگیرم عزیزم.