fati_vl مدیر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 730 عنوان بیاین رنگ لباستونو حدس بزنم😂🎀 | مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 239 پست بگین حدس بزنمببینم چند نفرتون درست درمیاد آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :) 1404/08/12 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 31754 صورتی یا طوسی؟ نه مشکیه خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
fati_vl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 730 من سفید یا آبی؟ آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 7726 آره ماشالا عزیزم حس میکنی از بین ۱ تا ۳ رو که خیلی دوست دارم به دست بیارم به کدوم میرسم ؟ عاطفی نیس ... @fati_vl عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
fati_vl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 730 منو بگو😍😍😍 زرد یا صورتییی آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)
fati_vl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 730 بگو آبی یا نقره ای آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)
fati_vl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 730 خب بگو نارنجی ،، قرمز? آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4383 اره حس میکنم هستی :) جنسیت چی گلم حس میکنی میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
fati_vl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 730 منو بگو مشکی؟ آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 7726 آره ماشالا عزیزم حس میکنی از بین ۱ تا ۳ رو که خیلی دوست دارم به دست بیارم به کدوم میرسم ؟ عاطفی نیس ... @fati_vl عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
fati_vl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 730 نزدیک بود😂 ماه تولدم چیی ع خب چه رنگیه؟😂نمیدونممم یا شهریوری یا بهمن یا اسفند؟ آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)
fati_vl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 730 منو بگو راحته سفید طوسی یا مشکی؟ آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)
fati_vl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 730 من بنفش؟ آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)
fati_vl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 730 من ظاهرمم اگر تونستی بگو زرد یا بنفش؟موهات صافه؟ آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)