2777
2789
عنوان

میخام استعفا بدم از متاهلی و خونه داری و مسئولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 48 پست
شکمو و بازیگوش که اصلا همشون هستنباهاش توی بازی درس کار کن. صداشو در نیار که درسه. بگو درسو ولش کن، ...

بله متوجه هستم کدوم میگین 

اصلا مشکل اینجاست حتی سرکلاسم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
وایی ۴تا ماشالله خدا حفظشون کنه عزیزم چندتا دختر و پسر داری

۳تا دختر یه گل پسر

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته عزیزم شاید هنوز اثرات زایمان روم هستن ک کم تحمل شدم

منم چند ماه اول خیلی افسرده شده بودم، میگفتم شوهرم و همه دارن مثل قبل زندگیشونو میکنن تنها کسی که همه چیز براش عوض شده و هیچ وقتی برای خودش نداره و کلی مسئولیت بهش اضافه شده منم. کارم گریه بود هرشب.خداروشکر اون روزا گذشت الان حتی از سختی هاشم دارم لذت میبرم🥰

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
شکمو و بازیگوش که اصلا همشون هستنباهاش توی بازی درس کار کن. صداشو در نیار که درسه. بگو درسو ولش کن، ...

بله متوجه هستم کدوم رو میگین 

حالا گفتم بیا تمرین املا مثلا روی بادکنک با ماژیک یا روی نمک یا روی ایینه یا مثلاً خودمم می‌نویسم مثل مسابقه که کی زودتر برنده میشه .

حالا فعالت کلاسی نمینویسه وقتی میپرسم میگه بلد نیستم 

نمیدونم حالا معلم توضیح میده این نمینویسه یا واقعا بلد نیست معلم هم توضیحی نمیده تو کتابش نوشته بود سرکلاس ننوشته است 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸