2777
2789
عنوان

میخام استعفا بدم از متاهلی و خونه داری و مسئولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 48 پست
بچه اول خیییییلی سخته. خیلیبچه دوم اوایلش سختهمن الان سانس استراحت عصر رو دارم، خب نمیگم به طور کامل ...

بچه دوم نمیدونم البته نمیخام داشته باشم ولی دخترم خیلی گریه میکنه همش بهونه میگیره میگ بغلم کن منم بغلش میکنم براش کلی وقت میزارم ولی خب آدم از خیلی کارا عقب میمونه مخصوصا کارای مربوط ب خودت

من واقعا دارم ناامید میشم اصلا درسش بشدت ضعیفه با اینکه کلاس دومه هنوز 😭

چرا ضعیفه؟

شما باهاش کار نمیکنی؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهه تازه دوم یاد میگیره فکر کن تو پارسال برفرض رفتی زبان یاد گرفتی بعد ینفر ازت بخواد امسال زبان فو ...

اگه بیشتر تلاش کنه مطمئنم شاگرد اول میشه ولی اصلا براش مهم نیست میگه حوصله ندارم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
بچه دوم نمیدونم البته نمیخام داشته باشم ولی دخترم خیلی گریه میکنه همش بهونه میگیره میگ بغلم کن منم ب ...

دختر منم وابسته بود، نمیخوابید، کاملا دست تنها بودم...خیلی زود گذشت.

اون موقع دیگه فکر بچه بیشتر نبودم. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
دختر منم وابسته بود، نمیخوابید، کاملا دست تنها بودم...خیلی زود گذشت.اون موقع دیگه فکر بچه بیشتر نبود ...

همین دس تنها بودن هم باعث میشه آدم احساس ناراحتی کنه یکم... منم دور از خونوادم ی شهرستان دیگم ۴ ماه یبار ببینم نبینم

خودت چطوری اداره میکنی؟

اگر خواب نوزاد رو بتونی تنظیم کنی وقتایی که خوابه میتونی استراحت کنی، صبحا یکم زودتر بیدار بشی.  غذارو بیشتر بپزی که واسه دو وعده باشه.بعضی وقتام حاظری بخورین.با بچه بازی کن حرف بزن بخند. من همزمان با کارام مثل گرد گیری و.... براش شعر میخونم حرف میزنم میخندونمش سعی کن لذت ببری از هر لحظش.اونا همیشه انقدر کوچولو و ناز نمیمونن دلمون تنگ میشه بعدها. خداروشکر شوهرتم که خوبه درکت میکنه حتما. از خستگیات بهش بگو

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

تحمل کن روزای آسونی هم توراهه

من دوتا بچه پشت سرهم دارم و شوهری ک اصلا بهم کمک نمی کرد و ظهر ک میومد خونه غر می زد ک چرا کارهاتو نکردی حالا دخترام باد بزن جیگرم هستن😅می دونم سخته ولی از پس هر سختی آسونسه

هرچی میگم ییا بنویس بخون اصلا فایده نداره خودمو درگیرش کردم ولی فقط بفکر بازی گوشی و شکمو بودنه

شکمو و بازیگوش که اصلا همشون هستن

باهاش توی بازی درس کار کن. صداشو در نیار که درسه. بگو درسو ولش کن، بیا بازی

مثلا میخوای املای درس خرس کوچولو تمرین کنی، کلمه میکروب بشه معما، ۶تا جای خالی مشخص کن بگو حروف رو حدس بزنه تا کلمه مشخص بشه...خودمون بچه بودیم بازی میکردیم.

ریاضی هم الان اعداد سه رقمی هستن، اون بازی که با خودکار دستمون رو روی کاغذ میکشیدیم، اعداد رو داخلش مینوشتیم، بعد عدد رو میگفتیم باید پیدا میکرد...یادته کدومو میگم؟

همین دس تنها بودن هم باعث میشه آدم احساس ناراحتی کنه یکم... منم دور از خونوادم ی شهرستان دیگم ۴ ماه ...

منم از خانوادم دورم. ۴ تا بچه دارم. همسرمم صبح میره شب میاد...تنها نیستی رفیق