2777
2789
عنوان

مشکل چشام

38 بازدید | 3 پست

حدود ۶ ماه پیش یروز صبح از خواب بلند شدم دیدم پلک های چشام باد کرده قرمز اصلا نمیتونم چشامو باز کنم رفتم دکتر عمومی گفت حساسیته بهم آمپول ضد حساسیت داد یه روزه خوب شدم اما از اون روز هر روز از صب تا شب از چشام اشک میومد مخصوصا وقتی باد می‌وزید یا سرم و چند دقیقه پایین نگه میداشتم صبح ها هم که بیدار میشد چشام به شدت میسوخت ، رفتم پیش چشم پزشک گفت خشکی چشم داری و مجرای اشک ریزیت تنگه چند تا قطره داد یا اینکه قطره ها رو میریختم تغییری حس نمیکردم الان هم که قطره ها تموم شده بازم همونم که بودم ، کسی نمیدونه مشکل چیه ؟ دکتر چشم پزشک خوب نمیشناسید تو تهران؟

آزمایش خون بده همون چکاپزیاد گوشی نگاه می کنی؟شاید دست آلوده زدی به چشماتخارش هم داره؟

آزمایش دادم هنوز جوابش نیومده

تقریبا زیاد گوشی دستمه

خارش نداره اما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.