2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون همچین کاری کنه میبخشیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 67 پست
باز مادرش بود یه چیزی .به خدا من بودم اولا نمی‌رفتم.مگه خودش چولاقه.دوما پیاده نمیشدم .سوما یه دعوای ...

غرورم له شد ، خیلی تحقیر شدم

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر بودم همون موقع با اسنپ برمیگشتم خونه طلاقمم میگرفتم

منم دیگه هرکار کرد سوار ماشینش نشدم

همه میگن ببخشش

دخترعمه

دختر عمه رو چه به شوهر من...

پیاده نمیشم

همونجا محکم میشینم.

این چیزا ناراحتی داره ولی بدخورد مناسب و محکم هم میطلبه.

اگر مادرش یا خواهر بزرگش بود، یه بزرگتر محرم منظورمه، موردی نداشت.

ولی در برابر دختر عمه که نامحرم هم هست، عین گلابی وایسادی نگاه کردی؟! حالا رفتید دنبالش، کاری ندارم. نمیفهمم به شوهر شما چه ربطی داشت.

ولی اگر درخواست کرد جای شما بشینه محکم جواب میدی! عقب لطفا! 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
منم نمیتونم بگذرم اما همه میگن باید ببخشیش

شما اول تصمیم بگیر که نظر خودت مهمتره یا دیگران 

اگه میبینی واقعا نمیتونی کنار بیای قطع ارتباط کن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

ن به شوهرت چش غره میرفتیی کاری میکردی که میفهمید کارش اشتباههمیگفتی حالا پشت بشینه چ عیبی داره

حالا که خیلی وقته از اون روز گذتشه

اون روزم این چیزا به ذهنم نرسید چون کاملا غافلگیر شدم

فکر نمی کردم پشتمو خالی کنه

آره ناراحت کنندس. مگه دختر عمه چقدر آدم مهمیه تو زندگی آدم که طرف بخواد به خاطرش نامزدشو ناراحت کنه ...

دقیقا

بعد اون چقد پرو بوده که برگشته ب این گفته من میخوام جلو بشینم معلومه از قبلم خیلی بهش روداده، حالا قبلش هیچی حداقل تو نامزدی و عقد آدم باش دیگه زن گرفتی 

دختر عمه رو چه به شوهر من...پیاده نمیشمهمونجا محکم میشینم.این چیزا ناراحتی داره ولی بدخورد مناسب و م ...

خب نانزد عوضیم درب سمت منو باز کرد که اون بشینه

منم دیگه هرکار کرد سوار ماشینش نشدمهمه میگن ببخشش

پس فردا ب مشکل خوردی شماره همین ها که میگن ببخش رو بگیر داشته باشید زنگشون بزنید 

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎https://abzarek.ir/service-p/msg/2325805

پس فردا ب مشکل خوردی شماره همین ها که میگن ببخش رو بگیر داشته باشید زنگشون بزنید

خیلی حالم بده ، حتی دلم نمیخواد اسمشو بشنوم

منم دیگه هرکار کرد سوار ماشینش نشدمهمه میگن ببخشش

حرف کسی رو گوش نده. ببخشش یعنی چی؟

من نمیگم طلاق

ولی باید از الان این رفتارها تصحیح بشه

فردا پس فردا بچه تون مریضه باید ببرید دکتر، دختر خاله زنگ میزنه میگه بیا دنبالم، آقا هم باید بره؟!!!

یه کاری کن تکرار نکنه. کل فامیل هم دستشون بیاد دیگه از این خطاها نکنن

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟