ی دوستی دارم میگ هر مهمونی بین چهل تا شصت میلیون خرج میکنم چون چنتا خانواده رو باهم دعوت میکنه و بشدت بریزو بپاش حالا درطول ماه دوسه باری پیش میاد دیگ اونوقت حقوق شوهرم ب چهل میلیونم نمیرسه😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چطور اینکه عاشق مهمون دعوت کردن و.. هستن درک نمیکنم یهنی فکر قبل و بعد تمیزکاری خونه و ظرف و جا ب جایی ظروف و.. نیستن منک از الان خسته شدمممممم تازه اون وسط کلی هم ظرف میشکنه😅😅
نبابا میخندم من ولی همین مهمونیم میتونی با پونزده تومن یا بیست تومن راه بندازه من تازه میگم اصراف وا ...
به چی میخندی ؟ اره خب زندگیا متفاوته منم خوشم نمیاد از شلوغ بازی بخاطر کارم با ادمای ثروتمند بقولی اولد مانی در ارتباط بودم مثلا یهو میز دریایی سی تومنی جلوت میذارن اما میزشون خلوت به نظر میاد
چطور اینکه عاشق مهمون دعوت کردن و.. هستن درک نمیکنم یهنی فکر قبل و بعد تمیزکاری خونه و ظرف و جا ب جا ...
من هروقت برام مهمون میاد و تو جمع کردن یا شستن ظرفا میخواد کمک کنه هربار یه چیزیمو میشکنن. یعنی من هی اصرار و.... که باباااا کمک نمیخوام بشینین و... آخرم میشکنن😐