2777
2789
عنوان

من عاشق مهمونی دادن هستم و اینکه میز رنگی بچینم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 34 پست
شوخی میکنی بامن ؟ چخبره اخه اسهال میگیرن … خداییش الان مهمونیا این شکیله ؟

ی دوستی دارم میگ هر مهمونی بین چهل تا شصت میلیون خرج میکنم چون چنتا خانواده رو باهم دعوت میکنه و بشدت بریزو بپاش حالا درطول ماه دوسه باری پیش میاد دیگ اونوقت حقوق شوهرم ب چهل میلیونم نمیرسه😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دوستی دارم میگ هر مهمونی بین چهل تا شصت میلیون خرج میکنم چون چنتا خانواده رو باهم دعوت میکنه و بشد ...

هیچوقت خودتو با کسی مقایسه نکناونا شاید باغ دارن یا ثروتمندن منم دوستایی دارم ماهی دوسه بار میرن دوبی و قطرو دور اروپا و … ماهیانه ها از رو بیکاری 

منم

چطور اینکه عاشق مهمون دعوت کردن و.. هستن درک نمیکنم یهنی فکر قبل و بعد تمیزکاری خونه و ظرف و جا ب جایی ظروف و.. نیستن منک از الان خسته شدمممممم تازه اون وسط کلی هم ظرف میشکنه😅😅

هیچوقت خودتو با کسی مقایسه نکناونا شاید باغ دارن یا ثروتمندن منم دوستایی دارم ماهی دوسه بار میرن دوب ...

نبابا میخندم من ولی همین مهمونیم میتونی با پونزده تومن یا بیست تومن راه بندازه من تازه میگم اصراف واقعا 

نبابا میخندم من ولی همین مهمونیم میتونی با پونزده تومن یا بیست تومن راه بندازه من تازه میگم اصراف وا ...

به چی میخندی ؟ اره خب زندگیا متفاوته منم خوشم نمیاد از شلوغ بازی بخاطر کارم با ادمای ثروتمند بقولی اولد مانی در ارتباط بودم مثلا یهو میز دریایی سی تومنی جلوت میذارن اما میزشون خلوت به نظر میاد

دهاتی بازیبنظرم خیلی شخصیت نمایشی میشه … البته سلیقه ها فرق داره ولی مثلا ما مدیر عامل شرکت خفن رفتی ...

این کجاش زیاده اخه

برای میز مزه قبل شام شما چی‌ میذارید؟

شام کمتر از دو مدل میشه گذاشت الان؟

چطور اینکه عاشق مهمون دعوت کردن و.. هستن درک نمیکنم یهنی فکر قبل و بعد تمیزکاری خونه و ظرف و جا ب جا ...

من هروقت برام مهمون میاد  و تو جمع کردن یا شستن ظرفا میخواد کمک کنه هربار یه چیزیمو میشکنن. یعنی من هی اصرار و.... که باباااا کمک نمیخوام بشینین و... آخرم میشکنن😐

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
این کجاش زیاده اخهبرای میز مزه قبل شام شما چی‌ میذارید؟شام کمتر از دو مدل میشه گذاشت الان؟

چی بگم فرهنگا متفاوته … من معمولا سوپ و غذای اصلی که اگر کسی وگن بود گیاهی هم درست میکنم نه والا میز مزه رو کدی بازی میدونم