2777
2789
من دوسه بار معدم تیر کشید.دوتا پله و بالا میرم نفسم بالا نمیاد

ان شاءالله به سلامتی عزیزم و بارداری و زایمان خوبی داشته باشید برای ماهم دعا کنید به سلامتی و به زودی باردار شیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله به سلامتی عزیزم و بارداری و زایمان خوبی داشته باشید برای ماهم دعا کنید به سلامتی و به زود ...

ممنونم عزیزم😍 انشااله ‌شماهم خیییلی زود بیای اینجا و خبر بارداریت و بهمون بدی😍

من از وقتی اقدام کردم هرروز دل درد و کمر درد داشتم، امروز حس کردم نفسام ته افتاده س و قفسه سینه م در ...

بی بی چک نزدی عزیزم؟

من یک هفته مونده بود ب موعدم فقط تنها علائمم زیردلم دردمیکرد و تیرمیکشید و از سرکنجکاوی بی بی زدم خیلی کمرنگ هاله افتاد بعدم بتام پایین بود دکترم گفت چطور متوجه شدی توک هیچ علائمی نداشتی،فقط درد زیردلم بود ک شک کردم بعد دوماه اقدام

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

مرررسی عزیزززدلم🙏😍😘

فداتشم😍🌹

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

بی بی چک نزدی عزیزم؟من یک هفته مونده بود ب موعدم فقط تنها علائمم زیردلم دردمیکرد و تیرمیکشید و از سر ...

درد زیر دل هم دارم مخصوصا بعد از رابطه جنسی...ولی دل درد و کمردرد رو یک هفته س هرروز داشتم

الان که جواب ازمایش و گرفتم باید چیکارکنم؟

برو تحت نظر متخصص عزیزم

نه هنوز یه هفته مونده به پریودم، میگن زوده برای بی بی چک

نه بزن باردار باشی جواب میده منم یک هفته مونده بود ولی نشون داد

درد زیر دل هم دارم مخصوصا بعد از رابطه جنسی...ولی دل درد و کمردرد رو یک هفته س هرروز داشتم

حتما بی بی چک بزن عزیزم ضرر نداره همینطوری هم رابطه داری بزار حداقل تکلیفتو بدونی

اخه تازه ۶روزه از اقدامم

آهاا ۶روزه پس هیچی باید حداقل دوهفته از اقدام گذشته باشه عزیزم