چجوری باهات گرم میگیرنمن وقتی یه نفر باهام حرف میزنه نه شوخی بلدم نه بلدم سر صحبت رو باز کنم خیلی تن ...
اوایل فقط پیش بقیه گوش بده ببین درباره چی صحبت میکنن موضوعات مورد علاقه همسنات چیه خودت بین اون حرفا که میگن کدوم موضوع رو دوست داری یا دربارش اطلاع داری بعد کم کم سر حرف رو باز کن باور کن خیلی راحته حرف حرف میاره
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا برات سخته؟یعنی یه دونم دوست ندتری؟ماماندبابات ادمای ارومین؟
اره آدمای آرومی هستن مخصوصا مامانم
هیچ دوستی ندارم به جز دخترعمه ام که از بچگی با هم بزرگ شدیم
کلا حرف زدن بلد نیستم هر کسی هم میاد سمتم که باهام ارتباط برقرار کنا بعد یه مدت ازم فاصله میگیرم 😭 خیلی دوست دارم تغییر کنم ولی انگار هر چی تلاش میکنم فایده نداره پیشرفتم خیلی کمه😞 حرف زدن بلد نیستم😞
نهمی اتفاقا نهم بودم یادمه خیلی دوست و رفیق داشتم بهترین روزام اون موقع بودددد❤
هیچ دوستی ندارم امروز خودمو به زور کنترل کروم تو کلاس چشام پر اشک بود همه جارو تار میدیدم😓 هیچ هم گروهی نداشتم همیشه مجبورم همه ی درسامو تکی بردارم انجام بدم