2777
2789
چجوری باهات گرم میگیرنمن وقتی یه نفر باهام حرف میزنه نه شوخی بلدم نه بلدم سر صحبت رو باز کنم خیلی تن ...

اوایل فقط پیش بقیه گوش بده ببین درباره چی صحبت میکنن موضوعات مورد علاقه همسنات چیه خودت بین اون حرفا که میگن کدوم موضوع رو دوست داری یا دربارش اطلاع داری بعد کم کم سر حرف رو باز کن باور کن خیلی راحته حرف حرف میاره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوبه سن ات کمهاگه از همین امروز رو خودت کار کنی کم کم پیشرفتتو حس میکنی ببین مشکلت چیه خجالت میک ...

خجالت نمیکشم بلد نیستم 😭

هر کی میخواد باهام دوست شه بعد یه مدت ازم خسته میشه 💔  

چند سالته؟ دوست و رفیق داری؟ من خیلی تنهام همه ی معلما میگن کار گروهی هر کی با خودش یه هم گروهی انتخ ...

من هنرستانی نبودم تجربی بودم ولی منم همیشه از بچگی تنها بودم ولی میدونم هنرستان خیلی کار گروهی داره

کلاس دهم هنری؟

من خودم به شخصِ باهیچکس گرم نمیگیرم

فقط درحده سلام و علیکم چون فامیلامون یه جورین که بیش ازین باهاشون باشی اعصابتوخوردمیکنن

مثلا توروی آدم باهات خوبن پشت سرت میکوبنت

به همین خاطرفقط درحده سلام علیک باهاشونم

خجالت نمیکشم بلد نیستم 😭هر کی میخواد باهام دوست شه بعد یه مدت ازم خسته میشه 💔

چیو دقیقا بلد نیستی 

ببین اگه یه نفرو پیدا کنی که علایقتون مثل هم باشه خب میتونید خیلی باهم ارتباط بگیرید

از اول همین بودی؟..خانوادت چطورین؟

از بچگی تو تنهایی بزرگ شدم خانواده ی پر رفت و آمدی نبودیم

آره بلد نبودم هیچوقت ولی الان دیگه خیلی دلم به حال خودم میسوزه که اینقدر تنهام هیج دوستی ندارم هیچ هم گروهی ندارم

نه کلاس نهمم خوش به حالت من همیشه تنهام بیشترین غصه رو تو زندگیم به خاطر تنهایی هام خوردم😭

نهمی اتفاقا نهم بودم یادمه خیلی دوست و رفیق داشتم بهترین روزام اون موقع بودددد❤

برای اجتماعی شدن زیاد حرف زدن لازم نیست .

همین‌که کم حرف بزنی اما سنجیده و طرف مقابل رو درک کنی کافیه

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

چرا برات سخته؟یعنی یه دونم دوست ندتری؟ماماندبابات ادمای ارومین؟

اره آدمای آرومی هستن مخصوصا مامانم

هیچ دوستی ندارم به جز دخترعمه ام که از بچگی با هم بزرگ شدیم 

کلا حرف زدن بلد نیستم هر کسی هم میاد سمتم که باهام ارتباط برقرار کنا بعد یه مدت ازم فاصله میگیرم 😭 خیلی دوست دارم تغییر کنم ولی انگار هر چی تلاش میکنم فایده نداره پیشرفتم خیلی کمه😞 حرف زدن بلد نیستم😞

نهمی اتفاقا نهم بودم یادمه خیلی دوست و رفیق داشتم بهترین روزام اون موقع بودددد❤

هیچ دوستی ندارم امروز خودمو به زور کنترل کروم تو کلاس چشام پر اشک بود همه جارو تار میدیدم😓 هیچ هم گروهی نداشتم همیشه مجبورم همه ی درسامو تکی بردارم انجام بدم

اره آدمای آرومی هستن مخصوصا مامانمهیچ دوستی ندارم به جز دخترعمه ام که از بچگی با هم بزرگ شدیم کلا حر ...

اها..مامانت ارومه.

همیشه توخانواده یکی ازوالدین این ایمجوری باشن بچه بخای نخای اینشکلی میشه خصوصن مادر.

من خوبم شوهرم ارومه.بچه هام بزرگه مث باباشه کوچیکه مث منه.

ولی تلاش میکنم بزرگه رو مث خودم کنم