2777
2789
عنوان

اگه خواستگار بعد از پنج روز زنگ بزنه قبول میکنید برای ادامه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ حتی اگه خیلی پسندیده باشید و ذره ای شک نداشته باشید؟! من فکر میکنم کسی که دیر زنگ میزنه زیادم م ...

مشتاق نباشه چاقو نذاشتن زیر گلوش که زنگ بزنه. وقتی زنگ زده یعنی مشتاق برای ادامه. یچه اید همه چیو هندی میکنید؟! 

سنتی همینه دیگ همون فرداش ک زنگ نمیزنن چن روز طول میکشه واین کاملا طبیعیه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

اگه نبود زنگ نمی‌زد مردم دیونه نیسن خودشونو گرفتار کنن که

درست میگید

از داماد نپرسن نظر واقعیشو جدا گونه؟! 😅

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

درست میگیداز داماد نپرسن نظر واقعیشو جدا گونه؟! 😅

بنظرم ازش بپرس به اصرار خانوادتون اومدین یا خودتون خاصین اگه گف خانوادم خاصتن که اینجا باشم دکمه سیکترو بزن چون انتخاب خانوادش هسی نه خودش 

۴روزه دیگه موقع بحث و دعوا می‌گه من تو نمیخاسم خانوادم گفتن اینو بگیر 

مشتاق نباشه چاقو نذاشتن زیر گلوش که زنگ بزنه. وقتی زنگ زده یعنی مشتاق برای ادامه. یچه اید همه چیو هن ...

درست میگید ولی میترسیم پسره مامانی باشه خوانوادش مجبورش کرده باشن

عروس مستقیم از داماد رضایتشو بپرسه زشته؟ 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”