2777
2789

سلام خواهرم دوازدهمه امسال که جدی با مشاورش شروع کرد از لحاظ درسی خیلی خیلی پیشرفت داشته و تو همین حدود ۱ ماه خورده ای که از شروع مدرسه گذشته کلی جلو افتاده در حدیکه مدیرش امروز ب مامانم گفته بود دوازدهم خیلی جلوتر از مدرسه هست و ما امیدواریم به رتبه سه رقمی خیلی خوشحالیم خیلی زیاد.

میخوام براش ی کادو خیلی خوب بخرم که انگیزشم بیشتر بشه 

چی چیزی بنظرتون مناسبه

بودجه ام نهایتا در حد ۲ تومنه.شوهرم میگه براش گوشی پزشکی بخر یا روپوش چون خوشش میاد..ولی میدونم کفش براش بهتر یا مانتو ..میشه نظرتون بگین مخصوصا نوجوانا چی بیشتر خوشحالش میکنه 

گوشی پزشکی که بالای ده میلیونه و اصلا نرو سمتش بزار اگه قبول شد با ذوق خودش بخره

روپوشم دانشگاه میده بهشون نخر

یه مینی رفرنس بخر مثلا اناتومی جیبی گری که بدرد الانشم بخره دانشگاهم بدردش بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی پزشکی که بالای ده میلیونه و اصلا نرو سمتش بزار اگه قبول شد با ذوق خودش بخرهروپوشم دانشگاه میده ...

اره خواهر سوال پرسیدم گرونه دیگه در حد وسعم همینه البته از اون فیک هاش میخرم ی حس خوب براش باشه  تلاش کنه انشالله قبول بشه

سلام عزیزم میشه شماره مشاورش دو بدی

سلام میشه اگر ممکنه اول جواب منو بدین عزیزم درمورد خواهرم بنظرتون گوشی پزشکی برای انگیزه بخرم براش یا مانتو با ۲ تومان..

ضمنا تاپیک قبلم درباره همین موضوع هست مشاورشون همونی هست که اون دانشجو پزشکی عزیز معرفی شون کردن و آیدی روبیکاشون دادم مراجعه کنید مشاور بسیار خوبی هستن خواهرم خیلی عالی شده

سلام میشه اگر ممکنه اول جواب منو بدین عزیزم درمورد خواهرم بنظرتون گوشی پزشکی برای انگیزه بخرم براش ی ...

عزیزم من به عنوان یه کنکوری اگه راستش و بگم فک کنم بیشتر گوشی پزشکی و ترجیح بدم