بچه ها جدیدا تو ماشین هنگام روندن یه صدای هشدار مانند میاد. و چراغ هشداری هم روشن نمیشه. یه صدای این مدلی:دیلی لی لی .
کسی میتونه بگه برای چی هست؟!
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
نمیشه باید با سر برم خودم که نمیبرم همسرم میبره ولی گاهی مجبورم بیارمش بیرون.من سی و چهار سالمع ولی تازه شیش ماهه گواهینامه گرفتم
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
امروز اتفاقا بیمه کردیم ولی بنظرم بدنه نیست اون جدا هست بیمه ش؟!
هزینه ش نمیدونی؟!ما امروز بیمه کردیم یازده میلیون😩ولی بیمه جانی بود فکر کنم. تعهد مالی هم نوشته ۳۰۰تومن