2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اول راهی ببین منم این اشتباه کردم الان فقط پیشرفت کن موقعیت اجتماعی خوبی بدست بیار که با ...

یعنی دیر نیست خیلی دلم میخواد یه همراه خوب داشته باشم کنارم

یعنی دیر نیست خیلی دلم میخواد یه همراه خوب داشته باشم کنارم

نه عزیزم دیر نیست ی جی بگم حاضری ی همراه بیاد تو زندگیت که  خجالت بکشید ب دیگران معرفیش کنی یا اینکه یکی بیاد قدرت بدونه  سربلندت  کنه 

نه عزیزم دیر نیست ی جی بگم حاضری ی همراه بیاد تو زندگیت که خجالت بکشید ب دیگران معرفیش کنی یا اینکه ...

بعضی از دوستان فکر کردن که رابطه جنسی داشتم با این آقا نخیر اینطور نبوده هیچ رابطه ای نداشتیم برای من همیشه قابل احترام بوده تو این ۴سال هنوز هم هست البته ولی اشتباه از خود من بوده که گذاشتم آنقدر طولانی بشه 

بعضی از دوستان فکر کردن که رابطه جنسی داشتم با این آقا نخیر اینطور نبوده هیچ رابطه ای نداشتیم برای م ...

ب قکر دیگران کاری نداشته باش عزیزم تو و خدای بالاست فقط  قضاوتت میکنه ول کن مردم رو 

ببین بعضی از آقایون  واقعا میگم  نباید درکشون کنی چون پرو میشن  انشالله یکی میاد قدرت بدونه