2777
2789
عنوان

غذامو خاموش کردم...حالا خراب نشه

213 بازدید | 10 پست

از صبح آبگوشت گذاشتم

بعد نصفه های پختش خاموش کردم رفتم جایی تا عصر بر گردم خونه و بزارم ادامه پختش 

بنظرتون غذام خراب نشه یا مسموم نشه،؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا هیچی نمیشه..من شاغلم..تمام غذاهام تو ۳مرحله پخته میشه😂

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
نه بابا هیچی نمیشه..من شاغلم..تمام غذاهام تو ۳مرحله پخته میشه😂

ای جانم😊

چه جالب🌹🌹😘💕

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

فکر نکنم اگه خونه خنک باشه چیزیش بشه

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ای جانم😊 چه جالب🌹🌹😘💕

والا چیکارکنم اخه..تا یکم میپذه کاربرام پیش میاد میرم بیرون..یا نیم پذمیکنم ظهرمیام میپذم.😥

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من غذاو دیشب تا ساعت ۶موند بیرون.امروزم میخوام بخورمش.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن