2777
2789
عنوان

کساییکه تو دوران عقد خیانت دیدین

130 بازدید | 10 پست

بیاین بگین از کجا فهمیدین قضیه رو؟ آیا رفتار مشکوکی داشت؟

منی که هفتهای سه بار هربار در حد ۲_۳ ساعت میبینمش چطوری بفهمم چی به چیه؟ 

البته قراره مسافرت کوتاهی بریم اونموقع چطوری میتونم بفهمم داره اینکارو میکنه یا فقط من حساسم؟

الان چی شده که شک کردی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم دنبال این نباش که مچشو بگیری چیزی ک لازم باشه متوجه بشی رو میشی عزیزم

کی؟ دارم حهیزیه میخرم اگه کارب میکنه بهتره الان بفهمم تا حیف نشه پولام

کی؟ دارم حهیزیه میخرم اگه کارب میکنه بهتره الان بفهمم تا حیف نشه پولام

چیشده که شک داری؟  چیزی ازش دیدی؟؟؟؟ 

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد

چیشده که شک داری؟ چیزی ازش دیدی؟؟؟؟

قضیه اینستاشه

دوتا پیج داره ولی دومی رو من ندارم البته میگه خیلی وقته ازش استفادع نمیکنه

تو پیجش فقط یه ایموجی👫🏻 گذاشته(انگار دوست دخترشم نه زنش)

و بیوش یه کلمه نوشته(قبل ازدواجمون هم بود اون کلمه) معنیشو نمیدونست اما تلفظشو بلد بود(اسپانیاییه) بعد که تو گوگل زدم معنیشو آورد دوست داشتن، خواستن، عشق. بهش نشون دادم گفت آره دیگه معنیش همینه

هیچ استوری ای پستی از من نذاشته(من ادم پرایوتی هستم اما دوس داشتم مثلا روز عقد یا جشنمونن استوری ای چیزی میذاشت..) ۶ماهه عقدیم هیچی نذاشته تا الان

جدیدا پروفایلشو عوض کرده و به چیز بهتر گذاشته

اینستا بعضی ریلزایی که لایک کرده برام میاد، یه دونه اهنگ عاشقونه رو لایک کرده(اوفیلیا تیلور سوئیفت) ولی برام نفرستاده، و باز یه دونه آهنگ عاشقانه از شاهین نجفی لایک کرده که مظمونش این بود(یه درد عمیقی تو سینمه اما کسی مثل تو نیست، دلت بمب انتحاری که تو سینم میکاری بی رحمانه بی رحمی اما کسی مثل تو نیست) درحالیکه من همچین ویژگی ای ندارم بی رحم و اینا نیستم

چندباری گفتم بیار اینستاتو نگاه کنیم با سیاست بهوونه آورده

نمیدونم واقعا خیلی حساس شدم انگار

قضیه اینستاشهدوتا پیج داره ولی دومی رو من ندارم البته میگه خیلی وقته ازش استفادع نمیکنهتو پیجش فقط ی ...

وای خیلی حساسی عزیزم اینا چیه دلیل برا خیانت نیس

خیالت تخت خیانت نمیکنه حسم قویه 

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد

قضیه اینستاشهدوتا پیج داره ولی دومی رو من ندارم البته میگه خیلی وقته ازش استفادع نمیکنهتو پیجش فقط ی ...

باهاش صحبت کن یا مچشو بگیر مثلا اینستا شو رو گوشی خودتم نصب کن یواشکی چکش کن

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

باهاش صحبت کن یا مچشو بگیر مثلا اینستا شو رو گوشی خودتم نصب کن یواشکی چکش کن

چجوری؟ میترسم لو برم

همینجوریشم میگه تو حساس و شکاکی

چی برسه که اینستاشو نصی کنم

چجوری؟ میترسم لو برمهمینجوریشم میگه تو حساس و شکاکیچی برسه که اینستاشو نصی کنم

نمیفهمه که منم بلد نیستم برو از کافینتی اینایی که کار گوشی انجام میدن بپرس چطوری یه اکانت اینستا رو روی دوتا گوشی داشته باشی

فکر کنم رمز ایمیل بخاد فکر کنم البته

اونم مثلا به شوخی یا مثلا بازی جرات حقیقتی چیزی از زیر زبونش بکش اگه رمزی خاست

چند وقت ام بی تفاوت باش که شک نکنه واسه چی میخای🙂

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋