2777
2789
عنوان

خانما دوره نامزدیتون چند روز بود کوتاه بود یا طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوشبخت باشینسنتی اشنا شدید یا دوست بودیداگه زودتر عقد بکنه ادم خیلی خوبه.دیگه خیالت راحته.دیدگ ...

مرسی عشقم رلم بود

ببینیم تا کجا پیش میره

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

خوشبخت باشین عزیزماذیت نشدین طولانی بود؟

مرسی فداتشم 

ن دوست داشتم زودتر عقد کنیم ولی خب شرایط این اجازه رو نمیداد برا همین بعد ۷ ماه عقد کردیم  

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

چهارسال دوست بودیمسه ماه نامزدهفت ماه عقد

عزیزدلم خوشبخت باشین

بعد خودش گفت میام خواستگاری یا از همان اول دوستی قصدش ازدواج بود؟

من میگم خب ادم شناخت داره دوره نامزدی طولانی نباشه

ن اصلا دلیل نمیشهادم میشناسم با فامیل ازدواج کرده پشیمون میگه ما اینو اینجوری نمیدونستیم حداقل ۶ماه ...

درسته حرفه شما

ولی ادم فامیل فضول داشته باشه.بخدا دغدغه ش اینه زود جمعش کنه

یک هفته نامزد الان یک سال و نیم عقد 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
من ۳سال دوست بودم خرداد آخرین امتحان دانشگاه اومد خواستگاریتا فروردین سال بعد عروسی گرفتیم . عقد و ع ...

ای خدا عزیزم خوشبخت ترین باشین

چقدر حس خوبی داد پیامتون بهم

خودش گفت میام خواستگاری؟

ماهم همو میخواییم منتها کار ثابت نداره🥲

از خواستگاری تا نامزدی نهایتا 6 ماه و بین نامزدی تا ازدواج نهایتا 6 ماه این تغریبا نظر اکثریت روانشن ...

خب قبلش شناخت باشه چی

منظورم همان دوره دوستی و رفت امد که از قبل داشته باشن

زیاده ۶ ماه🥲