2777
2789
عنوان

چطوری تپل بشم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 28 پست
خیلی ام لاغر نیستی من ۴۹ ام قدمم ۱۶۶تازهولی استایلم خوبه همه میگنتو ام خوبی ها

من زشتم امیدم اینه صورتم پر شه خوشگل بشم حتما تو قیافت خوبه و اینکه به سن و استخون بندی هم ربط داره 

من استخون بندیم ریزه خیلی داغون نشون میدم

existing is exhausting

من نه میخام چاق بشم نه لاغر

الان گرفتین اندامم خوبه یا بیشتر توضیح بدم😅😅😅😅😜😜😜😜

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر تغذیه ب چه دردی میخوره اونم میگه غذا بخور بابت این حرفشم 500 میگیره ازتدارو تا دلت بخواد خوردم

تا حالا رفتی؟ 

اگه دکتر خوبی باشه و خودتم مشکل مالی نداشته باشی برنامه بهت میده و طبق برنامه پیش بری عالیه 

دارو هم برا هر بدن فرق داره و باید ببینی بدنت به چه دارو و غذایی واکنش نشون میده

من خودم قدم ۱۶۰ و وزنم ۴۲ بود الان ۶۱ هستم ،یه دوره از ۴۲ رسوندم ۴۸ همه گفتن خوبی و برا اون سنم خوب بود ، بعد شدم ۵۵ و خودم میخاستم بیشتر بشم توی چن ماه رسیدم ۶۱ 

اسی جان مکمل زینک خوردی برای تپل شدن؟ من خودمم استخوان بندیم خیلی ریزه دوس دارم تپل بشم،با خوردن مکم ...

منم حالم از خودم بهم میخوره حتی فکر خودکشی تو سرمه هر روز اصلا قیافه و هیکلمو دوست ندارم 

زینک پلاس هم میخورم تاثیری نداره دستم عین بچه هاست سینه هم ندارم

existing is exhausting

من زشتم امیدم اینه صورتم پر شه خوشگل بشم حتما تو قیافت خوبه و اینکه به سن و استخون بندی هم ربط داره ...

منم استخون بندیم خیلی خیلی ظریفه 

صورتمم آنچنان چیز خولی نیست خیلی لاغره صورتم و ریز نقش

تو ام حتما خوشگلی واقعا این که خودت از خودت راضی باشی خیلی رو نظر و دیدگاه بقیه ام تاثیر داره ها

دوست داشتن بقیه نسبت بهت وقتی شروع میشه که خودت خودت رو دوست داشته باشی

باشگاه برو و از خودت راضی باش

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

منم حالم از خودم بهم میخوره حتی فکر خودکشی تو سرمه هر روز اصلا قیافه و هیکلمو دوست ندارم زینک پلاس ه ...

درکت میکنم عزیزم😢💗 

منم همه مسخرم میکنن میگفتن سو تغذیه داری مگه 

اوایل ناراحت میشدم ولی الان دیگه هیچ کسی رو جدی 

نمی‌گیرم 

تو هم ناراحت نباش انشالله که به وزن دلخواهت می‌رسی 

من زینک پلاس نخوردم ولی چون کمبود کلسیم دارم 

قرص کلسیم یوروویتال خوردم که داخلش زینک هم داره 

اشتهام خیلی زیاد شده بود اون مدت 

منم حالم از خودم بهم میخوره حتی فکر خودکشی تو سرمه هر روز اصلا قیافه و هیکلمو دوست ندارم زینک پلاس ه ...

وای تو چرا اعتماد به نفس نداری اخه😕

میری مجلس سوتین جک دار استفاده کن اگه بازم کمه با پنبه پرش کن

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

وا چه ربطی داره.عجبببب.لاغراندام باید بمیرن چون لاغرن؟

اون طرف ازدواج مرگه برات؟ 

میگم چقد خوب ک لاغری مانع ازدواجت نشده اینجا دختر لاغر دیده نمیشه من کوردم 

existing is exhausting