2777
2789

بچه ها شمام مد الانو دوس دارین؟ 

قبلا لباسای خانما خیلی بهتر بود وقار داشت ظرافت داشت

الان مردونه شدن. لباس مردونه به اسم شومیز داره فروش میره

واقعا اشکال اون کت و دامنا چی بود؟ پیراهنای ناز و بلند چقدر قشنگ تر بود تا این لباسای گشاد

من بالاتنم خیلی لاغره سایزم ۳۸ته هر چی میپوشم تو تنم خیلی بدقواره و زشت وایمیسته موقع خرید غمم میگیره واقعا الان لباسی ک سایز کوچیک تا بزرگ باشه نمیبینم هر جا میری میگن فری سایزه !!!! اکثرن دوخت سرشونه های لباس پایین تر از  شونه هاست 🤦🏻‍♀️ 

سایتی یا پیجی که ازش لباس میخرین و راضی هستین دارین به منم معرفی کنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا همون سبک جدید میپوشیدم شومیزای ساده و..

الان دیگه خوشم نمیاد، ولی لباسای چین چینی و دخترونه خیلییییی گرونن همه بالای یک و خورده این بخاطر همین پارچه میدم خیاط بدوزه برام

خیاطا تنبل شدن همش فری سایز. یا ته تهش ۴ تا سایز میدوزن.

ولی خب با دامن اینا هم زیاد میبینما. طوری نیست انگشت نما بشی اگه بپوشی. هرکی هرجور میخواد میپوشه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
من قبلا همون سبک جدید میپوشیدم شومیزای ساده و..الان دیگه خوشم نمیاد، ولی لباسای چین چینی و دخترونه خ ...

اگه پارچه ی خوب بخری که خیلی گرون تر در میاد

دست مزد خیاط هم که سر به فلک میکشه