2777
2789

سلام بچه ها 

من دیگه میخوام برای همیشه از سایت برم.امسال دندون پزشکی قبول شدم گاها تو سایت میام خیلی از کنکوری های سردرگم رو میبینم که خیلی اذیت هستن و کلی آرزو دارن ولی با مسیر مبهم.اینو بگم که یم روز من مثل شما بودم کلی مشاور عوض کردم کلی گول خوردم کلی هزینه کردم کم و زیاد ..دانشجو و موسسه و از معروف ترین ها..ولی یه روز از ته قلبم خواستم خدا کمک کنه اگر قبول نشم امسال حتما خودکشی میکنم..ولی خدا معجزه کرد و یک روز همینجا با یه دانشجو پزشکی آشنا شدم و ایشونم مشاور زمان کنکور خودش رو معرفی کرد و اون خانم که مثل مادر بسیار با تجربه و با اخلاق بودند شدند معجزه آینده و زندگی من..امیدوارم این اخرین تاپیک  و حضور من در نی نی سایت معجزه زندگی خیلی ها باشه ...تنها کسیکه بدون اغراق منو رسوند به اون چیزی که یک عمر خوشبخت کرد..خواهرانه و خالصانه حرفامو زدمو امیدوارم اونیکه احتیاج داره خدا بزاره ببینه...خداحافظ برای همیشه

آیدی روبیکا مشاور عزیزتر از عزیزتر از جانم henle89..امیدوارم که هرکسی واقعا دنبال یه آدم خوبه بدون هیچ شک و تردید این رو از خواهرش بپذیره😍💜💜💜

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩