2777
2789
عنوان

راسته به پسرا هر چی بیشتر بی توجهی کنی بیشتر میفتن دنبالت

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سید ۲۱

سنش‌کمه‌

یا‌حداقل سن عقلیش کمه

نمیتونه‌درکتون‌کنه

نمیدونه باخودش چندچنده

دنبال روابط متعدده

شمام بااحساسات صادقانه رفتین جلو انگار

الان دودش رفته به چشم‌شما

اونم با یکی‌دیگه ویا شاید تو فکر یکی دیگه

آقا هستم

سنش‌کمه‌یا‌حداقل سن عقلیش کمهنمیتونه‌درکتون‌کنهنمیدونه باخودش چندچندهدنبال روابط متعددهشمام بااحساسا ...

خیلی ادم مذهبیه حقیقتش نمیدونم که دنبال روابطه متعدده یا نه چون تو سه سالی که با من بود من حتی خودم رو بهش معرفی نکردم باز باهام موند و التماسم میکرد معرفی کنم البته همشهریمه  ولی همیشه هم میگفتم نمیدونم با خودم چند چندم

سنش‌کمه‌یا‌حداقل سن عقلیش کمهنمیتونه‌درکتون‌کنهنمیدونه باخودش چندچندهدنبال روابط متعددهشمام بااحساسا ...

الانم سر همین قضیه بهم گفت یا معرفی کن یا برو چون بهش اعتماد نداشتم گفتم شاید تهش ولم کنه بیشتره ۴۰ روزه باهام حرف نزده نمیدونم درست میشه رابطم یا نه ولی منکه خیلی دوسش دارم

چون دلم نمیخواد از دستش بدم این سری دلمو زدم به دریا بگم بهش ولی اون حتی پیاممو سین نمیزنه تا حالا زیاد قهر و اشتی کردیم اون موقع ها هم جوابمو نمیداد ولی بعدش اوکی نیستیم ولی این سری حتی سین نمیزنه🙁