2777
2789

کلی کار دارم دیروز کم مونده بود قبول شم اما اخرین مرحله ردم کرد بی شعور عوضی عنتر الهی بمیره به زمین گرم بخوره بترکه من راحت شم خونه من کرده تو شیشه دوبار پارک دوبل میخواد هزار تا گوه میخواد تهشم ردت می کنه عمدا این کارا رو میکنه اصلا اینطور پیش بره من این پاره می کنم تهش دیوانه ام کرد

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرص نخور بلخره قبول میشی

بابا از شانس من افسره سختگیره همه رو رد میکنه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بخاطر پول اینجوری میکنن فک کنم😂

دلم میخواد جدی بزنم پاره و پوره اش کنم

اینا دنبال پول هستن

خدا شاهده الان شما به خیلی از کسایی که اصلا چندین سال گواهینامه دارن بگین پارک دوبل انجام بدن بلد نیستن 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

چرا نفرین میکنی دختر خوب ؟ داره مسئولیتش رو درست انجام میده

این که هیچکس قبول نکنی انجام دادن مسولیته وقتی اومدم پایین همه گفتن ما گفتیم قبولی اشتباهی نکردم یه اشتباه کنم بندازه باشه ولی چکار کردم

کاشکی بجای گرفتن پارک دوبل سلامت روح و روان رو تست بگیرن اول 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

اینا دنبال پول هستنخدا شاهده الان شما به خیلی از کسایی که اصلا چندین سال گواهینامه دارن بگین پارک دو ...

من انجام دادم حتی درست سر جاش پارک کردم گفت یه بار دیگه برو بازم رفتم گفت درست نمیری برو دفعه بعد بیا من بین دو ماشین نگه داشتم مگه چه اشتباهی کردم

این که هیچکس قبول نکنی انجام دادن مسولیته وقتی اومدم پایین همه گفتن ما گفتیم قبولی اشتباهی نکردم یه ...

بهت نگفت دلیل رد شدنت چیه؟ 

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

تازه اگه به انجام دادن مسولیتش ادامه بده تکه تکه ها جنازه اش رو هم پیدا نمیکنن من ادم ارومی هستم ولی ببین چکار میکنه که دلم میخواد خرخره اش رو بجوم