2777
2789
عنوان

لطفا ظاهر زندگی مردم را با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید!

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه فک میکنن دلیل خیانت باید ظاهری باشی.

خیلیییی ازین خانوما و مردای خوشکل و خوش هیکل تو خالین و بدرد زندگی نمیخورن.

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
خيلي حقي نداريم بايدكوتاه بيايم كلا خيلي زن اذيت ميشه تو اين جامعه

همه زنا ک اینجوری نیستن خئایش خیلیییی از مردا هم هستن ک بهشون (از طرف زن) ظلم میشه

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
همه زنا ک اینجوری نیستن خئایش خیلیییی از مردا هم هستن ک بهشون (از طرف زن) ظلم میشه

باور کن خانواده مثلا خیلی مومن می شناسم یعنی باهاشون وصلت کردیم که دختراشون به مرد به چشم ماشین تولید پول نگاه میکنند که باید هر روز سرتاپاشون را طلا بگیره! 

باور کن خانواده مثلا خیلی مومن می شناسم یعنی باهاشون وصلت کردیم که دختراشون به مرد به چشم ماشین تولی ...

کاملا موافقم باهات.

اینجا همه از زن طرفداری میکنن ولی خداییش زنهای خیلیییی بد ک خون مردو میمکن هم واقعا زیاده.همیشه ک مردا بد نیستن بخدا.خیلیییی از مردا هم هستن واقعا مظلومن

البته بگما زن هم نباید زیادی فعال باشه و با عرضه! باید حواش حسابی به زندگیش هم باشه!

ببین اینم هست که باید مرد واقعا مرد باشه وگرنه زن بیچاره هر چقدرم حواسش به زندگیش باشه مردی که مردنباشه میره پی هوسهاش

کاملا موافقم باهات. اینجا همه از زن طرفداری میکنن ولی خداییش زنهای خیلیییی بد ک خون مردو میمکن هم و ...

والله برادر خود من. اینقدر الکی عیب و ایراد گرفت از دخترهایی که بهش معرفی می کردند، آخرش ببخشید یک سلیطه خانم گیرش آمد که یک سال نشده دارند جدا می شوند. بدبختیم اینه که خودم بهش معرفیش کردم!