2777
2789
عنوان

چرا دهه هشتادیا این قدر ازدواجی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 4851 بازدید | 258 پست
بخاطر همینه که آمار طلاق با ازدواج دهه هشتادیا اینجوری جهش کردالان از هر دوتا ازدواج یکیش طلاقه

دهه هفتاد و شصت خیلی‌ آمار طلاقشون زیاده عزیز! تو هر دهه ای هر اتفاقی ممکنه بیفته برای همه می‌تونه هر اتفاقی بیفته هر دهه ای باشه مهم نیست! نمی‌دونم چرا انگشت اشاره تون فقط به سمت دهه هشتادی هاست!

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب ایشون رو نده در شأن شما نیست، خیلی زشت و بد حرف میزنه من چند بار خواستم بهش بگم گفتم شأن خودم پ ...

نی نی یارا رو هم تگ کردم ولی نیومده هنوز 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

اتفاقا اینجور پسرها خطرناکترن چون منطق ندارن و دنبال سن کم و لذت جویی هستن احتمال خیانت هم زیاده ماه ...

آفرین دقیقا کسانیکه مشکلات جنسی و... دارن اینجوری ازدواج میکنن و ازواجاشونم معمولا شکست میخوره... این دختره حالا افتخار میکنه ولی 5 سال دیگه زندگیش دیدن داره وقتی شوهرش 40 سالش شد حوصله خودشم نداشت 

تاپیکت خیلی بی مورده! چرا همش دنبال جداسازی دهه هستی ؟! دهه هشتادی ها هم معمولا زیر دست دهه شصتی ها ...

نه عزیز ولی جدی جدی  خیلی تو فازشن .  انگار وسط دهه هشتاد یک مرزی هستش که از اون مرز به بعد واقعااااا شوهرین .  الان دوستای ۳۰ ساله من گاها میگن دور ازدواج رو خط میکشیم ولی دوستای ۲۰ ساله من نمیتونن حتی یک روز بدون دوست پسری چیزی باشن . شدیدا هم دنبال ازدواجن

والا دهه‌های هشتاد های این سایت خیلی اینطورین .موندم چطور میانگین سن ازدواج انقد بالاست ولی انقد دخت ...

دقیقا 

خیلی هاشون گریه می کنن واسه شوهر 

یا مثلاً 85 اسمشو و مشخصاتش رو داده به واسطه 

تازه هر روز هم پیگیر هست 

خب خوبه که میدونی اینم بدون دهه هشتادیا از هر 10 تا 20 تاشون ناراضین و تاپیک خیانت میزنن، اینم درنظر ...

صحیح

به همون دلیل که شما هستین خواهر گلم نکنه شرکت داخل تاپیک ها نی نی سایت رو برای مرد ها حرام اعلام کردن؟

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بلد نیستید منطقی بحث کنید ؟ حتما باید ادبیات خانواده اتونو نشون بدین؟ زشته والا ازدواج هم انتخاب هر ...

من چیزی نگفتم فداتشم 

ولی خب یه خانمی به کلی کاربر توهین کرد که بعید می‌دونم خانم باشه

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

اول اینکه من دهه شصتی نیستم دوم اینکه سرچی نکردم طبق آمار گفتم حالا شاید گوگل هم خبر رو زده باشه ولی ...

چقد حرفات حقیرانه و سطح پایینه 

واقعا به خودم افتخار میکنم که تو سن ۱۸سالگی به این درک و فهم رسیدم ادبمو رعایت کنم..بابت تربیتم از والدینم مچکرم و مورد بعد جنابعالی...بس کن دروغ گفتن هات رو تو آمار رو نگفتی!!!!تو جملتو از گوگل کپی کردی! میفهمی چی میگم؟؟جملت کپی شده بود! صرفا آمار رو نگفتی یک جمله رو از گوگل کپی کردی!

و دیگه ریپ نزن حرفات خیلی چندش و بی ادبانه بود حالم به هم خورد اگه بر فرض مثال یه قولی خودت جای من یه دختر ۱۳ بود چی؟؟؟فهم اینو داری دختر ۱۳ ساله این توهینا براش زیادیه؟

کمی رو ادبت کار کن ،،،یک فرد رو ادبش میتونه از عرش به فرش بکشونه،،روز خوش ‌.

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

من عصبانی نیستم فهمیدن هر چیزی چه معنی ازدواج چه معنی زندگی ...به سن عقلی و شخصیتی ارتباط داره نه سن ...

ببین جانم، دهه شصتیها واقعا از زدن هر گونه حرف بد و ناشایست اکثرشون خودداری میکنن ولی تو همین تاپیک شاهد اینم که بسیاری از دهه هشتادیا دارن فحاشی میکنن و حرفهای بسیار بدی میزنن، خوب درست نیست، تبادل نظر یعنی اینکه بدون حرف زشت و خیلی متمدنانه با هم گفتگو کنیم، به کسی هم توهین نکنیم

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

بنظرم یجور افراط و تفریط شده تو دهه ۶۰ملاک تحصیل و شغل و آرمان‌های کمال‌گرایی بود دهه ۸۰ اکثرا روابط و ازدواجهای زود

ولی دور و بر من خیلی از دهه ۸۰ها ک ازدواج کردن زندگی خوبی دارن بنظرم آرمانگرایی کمتری دارن و این خوبه جوگیر نیستن 

اینک زرنگ و باهوشند گول نمیخورن و هوای خودشون و حق و حقوقشونو دارن هم خ خوبه فقط ی مقدار زیاد بی ادبی و پرخاشگری دارن اگ اونو درست کنن خیلی خوبه

و ازدواجشون با هم دوره خودشون باشه بنظرم پایدارتره مثلا تفاوت سنی ۳ الی ۸سال نهایت

همو میفهمن و لقمه چرب واس پسره نیستن 

الان پسر داداشم ۲۳ ک بود با دختر ۱۸ساله ازدواج کرد هردو دهه ۸۰ 

بنظرم زندگیشون خوبه 

خودم دهه شصتم مسلما بدونم پسر یا مردی دهه ۶۰ دنبال دختر ۸۰ هست بعد بیاد سمتم سریع رد میکنم چون از نظرم بیماره یا طماعه

دهه هفتاد و شصت خیلی‌ آمار طلاقشون زیاده عزیز! تو هر دهه ای هر اتفاقی ممکنه بیفته برای همه می‌تونه ه ...

یه سر به آمار مطلقه ها بزنید

اکثرا زیر ۲۵. ۲۴ 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

نه عزیز ولی جدی جدی خیلی تو فازشن . انگار وسط دهه هشتاد یک مرزی هستش که از اون مرز به بعد واقعاااا ...

درود بر شرفت 😂