2777
2789
عنوان

چرا دهه هشتادیا این قدر ازدواجی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 4851 بازدید | 258 پست
آفرین دقیقا کسانیکه مشکلات جنسی و... دارن اینجوری ازدواج میکنن و ازواجاشونم معمولا شکست میخوره... ای ...

اون مصاحبه با بازیگره رو دیدی حسن معجونی میگ حدودا ۲۰سال یا بیشتر از زنش بزرگتر بود اخر طلاقش داد 

خودم اگ پسر بودم با هم دوره خودم ازدواج میکردم یا نهایت ۸،۹سال کوچکتر 

چون کسی ک سراغ ۲۰سال کوچکتر میره دنبال جسم و بدنشه احتمال عشق واقعی خ کم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂منم موندم در این حد شوهری بودن از کجا میاد آدم از دختر بودن خودش حالش بهم میخوره

بببین ازدواج به خودی خودش بد نیست اگر فرد به بلوغ ذهنی و عقلی و روحی رسیده باشه . ولی این تحول بزرگ و عجیب از : ازدواج نمیکنم هرگز .تا : بهم شوهر بدید! عجیبه . انگار ی اتفاقی این وسطا افتاده

عزیزدلم بنظرم ربطی ب سن و سال نداره هرکسی ی طوره دیگه... 

من دهه هشتادیم الان باردارم و خواهرشوهرم دهه شصتی و ترجیحش مجرد موندنه. 

کلی دهه شصتی خوشبخت اطرافم دارم ک ازدواج کردن 

کلی هم دهه هشتادی خوشبخت میشناسم ک ازدواج نکردن

پس معیار سن نیس 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

شما هم نزا ادا تنگا رو در بیار من هم نگفتم که جنس مونث برای زاییدن هست گفتم اگر قرار باشه زاییدنی ات ...

شما نگران زایش بقیه نباش، طرز حرف زدن شما دهه هشتادیا اونقدر چندش آوره که در شأن خودم نمیدونم بخوام جوابتو بدم ، تو که ارزش خودتو به زاییدن میدونی و میگی بخاطر اون میان سراغت خب برو بزا، از تنگی و گشادی هم حرف نزن 

من ی دهه هشتادی ام بیستو سه سالمه 

هشت ساله ازدواج کردم 

هیچ نکته مخالفی با پیشرفت یا خوشگزرونی ندیدم تو ازدواجم

هم درس میخونم هم گواهیناممو گرفتم هم به خیاطی علاقه داشتم یاد گرفتم هم خونه داریم تو فامیل تکه 

وقتی میبینم همسنای خودم از دوست پسراشون افسرده میشن یا تیغ زده میشن 

خب چ عیبی داره ازدواج کردم؟ 

ی عالمه مجرد بی کارم دور برم هست که درسو ول کردن و تفریحشون فقد گوشیه و حالا هفته ای بار کافه برن 

ب نظرم خوب زندگی کردنو باید بلد باشیم حالا چ مجرد چ متاهل نباید تنبلی و بی عرضه ایمونو بندازیم گردن اینک ازدواج کردیم یا مجردیم

بببین ازدواج به خودی خودش بد نیست اگر فرد به بلوغ ذهنی و عقلی و روحی رسیده باشه . ولی این تحول بزرگ ...

😂😂دقیقا 

تحول بزرگی بود 

منم میگم بد نیست در سن مناسب 

ولی اینکه بی پرده بیای گریه کنی برا شوهر خییلی حرص اوره 

دهه هشتاد سنشون الان از ۲۴ شروع میشه ها!

سن پایینی نیست ولی قطعا ازدولج تو سن پایین راحت تره هرچقدر میگذره توقعات ادم و تجربیاتش بیشتر میشه چشم و گوشش بیشتر باز میشه بیشترم میترسه 

خودم دهه هشتادیم ولی تواین حس و حال نیستم دلیلیم نداره کسی بگه تو این سن همشون نفهمن 

فقط از هم نسلیام متوجه میشم ادمای جسور و ریسک پذیرین 

فضای مجازیم تا حد زیادی باعث این حس و حال میشه 

استاده دانشمند حسین فهمیده متولد 46 بوده، توروخدا وقتی سواد و اطلاعات کافی ندارید سکوت کنید

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

نه عزیز ولی جدی جدی خیلی تو فازشن . انگار وسط دهه هشتاد یک مرزی هستش که از اون مرز به بعد واقعاااا ...

شاید این مورد تو دهه هشتاد زیاد باشه مثلاً خیلی‌هاشون ازدواجی باشن ولی این دلیل نمی‌شه استارتر بیاد همه دهه هشتادی هارو جمع ببنده بگن ازدواجی ان! من خیلی از دهه ۸۰ رو می‌شناسم که هنوز تجربه دوست پسر نداشتن خیلیاشونم به فکر ازدواج نیستن!

بعدشم من اصلا اطرافم یه مورد دهه ۷۰ مجرد ندیدم همه مزدوج شدن دهه شصتیا هم همینطور فقط چند مورد استثنا مجردن! اکثریت هم سن کم ازدواج کردن 

خاله هام دهه شصتی سن ۱۶_۱۷ سالگی ازدواج کردن... اتفاقا اون موقع ها کودک همسری بیشتر بوده که تا الآن 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

هیچ وقت برای کسی آرزوی بیماری نکن چون سلامتی نعمت خیلی مهمی هست که نصیب همه نمیشه متاسفانه... بعدشم ...

عزیزم من ادمیم که آزارم به مورچه هم نمی‌رسه خیلی وقتا هم خودم توقع دارم کسی هم بهم آزار نرسونع حتی با یه حرف...

واقعا هم کسی آزارم بده بد میبینه همه اطرافیانم اینو میگن 

کسی که بیماری داره قطعا شرایط روحیش هم خوب نیست و حرف  ایشون کاملا مصداق زخم زبون بود 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)