دقیقا خیلی هاشون گریه می کنن واسه شوهر یا مثلاً 85 اسمشو و مشخصاتش رو داده به واسطه تازه هر روز هم پ ...
بابا دوست هم سن من که ۲۲ سالشه اون روز داشتم میگفتم من از ازدواج قبل از ۲۵ اینا حالم بد میشه حتی فکر میکنم بعد گفت چطور این حس رو داری چون من اصلا امیدم به اینه دوست پسرم بیاد بگیرتم . شاخ درآورده بودم بخدا . میگبت خیلی سنم بالاست و اینا در حالی که میانگین سن ازدواج تو تهران حدود ۳۰ ایناست من نمیدونم حتی تو این سایت چرا دخترا انقد له له میزنن . بخدا گاها حال آدمو بد میکنن ، ازدواح چیز بدی نیست بخدا ولی اینکه آدم بیاد امضا بزنه : خدایا بهم ی شوهر بده دور سرش بگردم .عجیبهههههه
من چیزی نگفتم فداتشم ولی خب یه خانمی به کلی کاربر توهین کرد که بعید میدونم خانم باشه
واقعا هم بعید خانم باشن این مدل کاربرا
اگرم باشن باعث تاسفه یک مادر آینده و این نوع ادبیات
در کل ازدواج قسمته و تصمیم شخصی
بعضیا هم مجبورن ازدواج رو راه فرار از خانواده قرار بدن البته
از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استاده دانشمند حسین فهمیده متولد 46 بوده، توروخدا وقتی سواد و اطلاعات کافی ندارید سکوت کنید
وااای تو رو خدا اینو نگید دیگه همه میدونن که امام خمینی گفت رهبر ما ان نوجوان بود که به خودش نارنجک بست و شهید شد، حتی بخاطرش روز نوجوان هم داریم در تاریخ شهادتش برید ببینید، هنه حسین فهمیده رو میشناسن یه سرچ ساده فقط، تو کتابهای فارسی دبستان هم بارها اسمش اومده
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
من چون بیمارم خودم نمیخوام ازدواج کنم وگرنه کیس برام ریخته الهی به بیماری من دچار شب برای زخم زبون ...
هیچ وقت برای کسی آرزوی بیماری نکن چون سلامتی نعمت خیلی مهمی هست که نصیب همه نمیشه متاسفانه... بعدشم کیس مناسبی برای ازدواج داشتی اما خودت نخواستی! بلاخره سر انتخاب خودت ازدواجی صورت نگرفته! من حس میکنم بخاطر این بیماری قید ازدواج رو زدی و این آزارت میده!
حرف اصلی من اینه که هر چیزی رو به دهه ربط نده تو هر دهه ای هر جور آدمی پیدا میشه! من بارها دیدم که دهه۷۰ دهه ۶۰ بیخودی و بی علت دهه ۸۰ رو مسخره کردن و حقیر شمردن شایدم این بد زبونی بعضی دهه هشتایا سر بزرگتر هاشونه که بهشون ارزش قائل نشدن!😉😉